Rapidul si-a gasit antrenor pentru retur, ii mai trebuie doar echipa! Cine are misiunea de a salva echipa de la retrogradare

Rapid si-a gasit antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Decembrie 2014, 14:56
Data actualizarii: Luni 29 Decembrie 2014, 15:02

Cristi Pustai a fost demis de la ASA Tg Mures in aceasta iarna insa nu sta mult timp pe bara.

Chiar daca nu a semnat contractul, Pustai a ajuns la o intelegere cu Rapid, echipa la care va activa din returul campionatului: ”E un proiect foarte interesant, care sa readuca Rapidul acolo unde a fost. Traditia si istoria o cer. Va fi o provocare mare pentru mine. La reunirea lotului vreau sa am cel putin 14 jucatori. Stiu ca acum situatia nu e prea roz la capitolul asta, dar trebuie sa se rezolve pâna pe 12 ianuarie. Sa fie 14 jucatori, ca pe urma mai pot veni pe parcurs, dar trebuie sa am ce sa antrenez, sa am cu cine sa incep treaba. Dar sunt convins ca nu vor fi probleme în acest sens si ca voi îmbraca treningul Rapidului la reunire.”, a spus Pustai pentru Digisport.

Obiectivul lui Pustai este salvarea de la retrogradare insa situatia in Giulesti este una dramatica, echipa avand in acest moment doar 5 oameni sub contract dupa concedierile masive din aceasta pauza competitionala.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!