"Stoichita trebuie sa ramana!" Cum se scuza stelistii dupa dezastrul cu Ceahlaul!

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Februarie 2010, 23:37
"Stoichita trebuie sa ramana!" Cum se scuza stelistii dupa dezastrul cu Ceahlaul!

Jucatorii Stelei nu isi explica cum au reusit sa piarda atat de rusinos pe teren propriu cu ultima clasata din Liga I.

"Nici dusmanii cred ca nu se asteptau sa pierdem, ne pare rau, a fost un accident, am inceput bine, am dat gol... Nu a fost frumos ce a facut Gigi Multescu, probabil a simtit ca eram peste ei, am avut un penalty neacordat. Lumea era nervoasa, nu e normal sa se arunce cu bulgari. Mi-am luat si eu un bulgare, mi-am luat mai multe de-a lungul timpului, nu e nici o problema. Am pierdut din cauza noastra, antrenorul ne-a zis ce trebuie sa facem, dar noi nu am reusit.

Chiar daca am pierdut, le multumesc fanilor pentru ca ne-au sustinut si cand eram condusi. Ne pare rau ca vom juca fara ei, dar trebuie sa batem ca sa ramanem in lupta la titlu", a zis Szekely.

 

ZAPATA: "A fost si este greu. Sper sa schimbam lucrurile. Este foarte urat ce s-a intamplat. Sunt foarte suparat ca am primit acel gol, dar asta e viata noastra de portar. In prima repriza am jucat bine, apoi s-a intrerupt meciul si s-a rupt totul.

Am platit foarte scump. Stoichita nu trebuie sa plece de la echipa. El a fost de la inceput alaturi de noi si vrem sa continuam tot asa. Trebuie sa muncim mult, e bine ca suntem acolo sus. Avem insa nevoie de fani, fara ei nu suntem nimic", a declarat Robinson Zapata.

JELEV:
"Urata seara pentru noi! Asta e, mergem inainte. Trebuie sa batem la Cluj si sa ne revenim. Imi pare rau pentru suporteri, asta e fotbalul. Nu vreau sa comentez ce ne-a zis Mihai Stoichita la vestiar. E foarte greu pentru noi si pentru toti cei care iubim Steaua, care muncim aici, trebuie sa reparam situatia. Ar fi inca o lovitura pentru noi sa jucam fara spectatori etapele viitoare, daca vom fi pedepsiti. Nici nu pot sa vorbesc dupa asa un meci", a zis Jelev.
 

România, pe panta descendentă a epidemiei COVID-19. Ce va urma însă la toamnă
BRAT