Ordine de la Becali pentru Stoichita! Vezi ce jucatori trebuie sa dispara de la Steaua!

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Februarie 2010, 22:34
Ordine de la Becali pentru Stoichita! Vezi ce jucatori trebuie sa dispara de la Steaua!

Steaua 1-3 Ceahlaul | Gigi Becali spune ca Baciu si Petre Marin nu mai fac fata. "Tanase nu a jucat nimic nici el. Trebuia scos dupa 10 minute"

Circ pe Ghencea! Steaua 1-3 Ceahlaul! Comenteaza aici meciul!

"Petre Marin are 36 de ani, nu mai poate juca la fel ca inainte. Cu Piatra Neamt nu ai nevoie de doi inchizatori, dar aveai nevoie de Toja, de un creator. Cine sa creeze, Plesan si Ovidiu Petre?

Echipa a fost prea defensiva. Tanase dupa zece minute trebuia schimbat, n-a jucat nimic. El a avut probleme cu dintii, a luat antibiotice. Apoi, i-am luat pe fratii Karamyan ca sa folosesti macar unul, dar n-a jucat niciunul. Bun, au dat suporterii cu zapada, dar nu s-a pierdut meciul din cauza asta, ci fiindca am jucat slab. Apoi, pentru ce ne-am zbatut sa luam fundasi? Ca sa joace Baciu?

El si Petre Marin trebuie sa fie rezerve de lux. Ii reprosez lui Stoichita in primul rand ca nu a jucat cu Karamyan. Dau bani degeaba?”, a spus Becali la gsptv.

Gigi Becali a afirmat ca Janos Szekely, jucatorul cel mai criticat de el in trecut, a ajuns cel mai bun la Steaua. ”Nu convoc nicio sedinta, nu iau nicio decizie, nu sunt suparat pe Stoichita, a dus echipa pana aici. Eu mi-am spus parerea, Tanase nu se simte bine varf, trebuie sa joace la mijloc.

Stoichita e antrenor, sa faca ce vrea, pierde pe mana lui. Sa ai 1-0, ocazii clare sa faci 2-0, apoi ghinionul sa iei un gol aiurea, din vina lui Baciu, care nu mai e de Steaua, apoi pe respingerea lui Zapata, e mare ghinion. Ce sa zic de Zapata, greseala e omeneasca. Ovidiu Petre nu mai e cel pe care il stiam eu.

Szekely a ajuns cel mai bun jucator al Stelei. Lui Banel ce sa-i zic, nu pot sa-l critic chiar daca a luat rosu”, a comentat el.

Becali a precizat ca este dezamagit de evolutia jucatorilor sai: ”Au venit suporterii, contracandidatele pierd, tu nu poti sa bati ultima clasata? Atunci nu mai esti echipa mare. Atunci ii aducem inapoi pe Goian, Ghionea, Dica, sa avem experienta. Nu mai aduc niciun jucator, ce nevoie am de Gora
Tall, nu-l avem pe Baciu?”, a spus finantatorul stelist.

Ce crezi ca se va intampla dupa umilinta cu Ceahlaul! (22278 voturi)
 
Pleaca Stoichita
17.80%
3965 voturi
 
Gigi aduce jucatori
21.08%
4697 voturi
 
E doar inceputul, Steaua nu prinde Liga
61.12%
13616 voturi
Avertisment de la virusologi pentru românii care vor merge la terasă de la 1 iunie
BRAT