Stoican, primul meci in Liga I pe banca lui Dinamo! Danciulescu n-a facut deplasarea, Rus, Matei si Tucudean sunt incerti! 21.30: Otelul - Dinamo!

Autor: Sport.ro
Duminica 29 Septembrie 2013, 16:18

	Stoican, primul meci in Liga I pe banca lui Dinamo! Danciulescu n-a facut deplasarea, Rus, Matei si Tucudean sunt incerti! 21.30: Otelul - Dinamo!

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Flavius Stoican debuteaza in campionat pe banca lui Dinamo la partida din aceasta seara cu Otelul.

ProSport scrie ca Stoican va fi nevoit sa improvizeze o formula de start, in conditiile in care Danciulescu nici macar nu a facut deplasarea la Galati, iar Rus, Matei, Tucudean si Boubacar sunt incerti pentru partida din aceasta seara.

"Ne asteapta o partida dificila datorita faptului ca Otelul are in componenta jucatori care au demonstrat ca au valoare."

"Trebuie sa fim modesti, sa municm mult, pentru ca numai asa putem obtine rezultate bune."

"Imi doresc sa am un debut cu dreptul in campionat, sa avem un scor prin care sa ne revina moralul, dar si sa practicam un fotbal frumos", a declarat noul antrenor al lui Dinamo.

Echipa probabila a lui Dinamo: Balgradean - Fai, Dr. Grigore, Luchin, Filip - Lazar, Rus, Elton, Curtean - Tucudean, Zougoula (ProSport)

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT