Stelistii ii cheama pe fani la derby! Marinescu: "Fara ei, Steaua nu exista!"

Marinescu a trecut peste emotiile debutului din meciul cu Sportul si asteapta derby-ul cu Dinamo. Tanarul mijlocas este impresionat de fanii Stelei, pe care ii vrea in numar cat mai mare etapa urmatoare in Stefan cel Mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2010, 09:45
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2010, 10:10

"Sunt bucuros ca am ajuns aici, e cel mai important club din Romania. Cand te apuci de fotbal vrei sa joci la Steaua. Am fost si la Unirea, a fost o perioada frumoasa, cu rezultate fenomenale, dar Steaua este alt nivel, alti suporteri.

Se vrea performanta mare. Am avut emotii, cand te apuci de fotbal vrei sa ajungi la cele mai importante cluburi. Steaua are cele mai bune rezultate din Romania. Stiam unde este vestiarul pentru ca am mai fost cu Unirea. Nu a fost chiar asa grea trecerea.

Baietii sunt de treaba, caractere frumoase. Sunt jucatori tineri si de viitor, toti talentati. Se va face o echipa frumoasa aici.

Am avut emotii la meciul cu Sportul, dar a fost bine, rezultatul m-a ajutat sa debutez mult mai usor. Suporterii sunt ceva aparte. La Urziceni erau 2-3 mii tot stadionul, aici e numai galeria atat. Suporterii sunt fenomenali, fara ei, Steaua nu ar mai fi la fel. Ar fi o echipa oarecare. Ca atmosfera, cand zici Steaua, zici suporteri.

Meciul cu Dinamo este meciul campionatului. Se stie rivalitatea dintre suporteri, sper sa fie un meci frumos si sa castigam. Ii asteptam pe fani in numar cat mai mare si sa ne incurajeze" a declarat Laurentiu Marinescu pentru site-ul oficial al Stelei, www.steauafc.com

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies