Liga 1

Stelist care se pregateste de un duel cu campioana mondiala e dorit de Al Hilal: "Vrem sa ramana! Reghe l-a adus la echipa!"

Poate fi primul stelist care paraseste echipa in iarna

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2014, 07:00
Data actualizarii: Marti 23 Septembrie 2014, 07:38

Laurentiu Reghecampf l-a adus la Al Hilal pe Mihai Pintilii dupa ce a parasit-o pe Steaua, insa mai doreste sa ia un jucator de la campioana ultimilor doi ani.

Unul dintre jucatorii liderului din Liga 1 care poate pleca in acest moment este Lukasz Szukala. Fundasul polonez de 30 de ani va fi titular pe 11 octombrie in partida din preliminariile Euro 2016 impotriva Germaniei.

"Szukala a fost adus la solicitarea lui Reghe. A evoluat foarte mult in cariera si a ajuns la convocarea la nationala. Acum va juca impotriva campioanei mondiale Germania. Daca o sa aiba nevoie Reghe si alte echipe de el este de inteles, dar si noi suntem interesati sa ramana" a spus presedintele ros-albastrilor, Valeriu Argaseala, la Digi Sport.

Lukasz Szukala avea o cota de 900.000 de euro in vara lui 2012 cand a ajuns la Steaua - dupa 2 ani si 2 titluri cu Steaua, cota lui a ajuns la 2.5 milioane de euro.

Modifică setările cookies