Steaua Giedrius Arlauskis Leonid Istrati Superliga

Steaua poate primi o lovitura INCREDIBILA! Arlauskis isi termina contractul in vara si are deja oferte! Anuntul de ultima ora

Steaua il poate pierde in vara gratis pe unul dintre cei mai buni jucatori ai ei din acest sezon!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2014, 17:49
Data actualizarii: Luni 22 Septembrie 2014, 17:56

Arlauskis are propuneri din campionate importante si poate parasi Ghencea dupa numai un an! Atat are contract cu ros-albastrii.

Agentul sau, Leonid Istrati, anunta ca Steaua a incercat deja sa-i extinda acordul portarului. Lituanianul mai are oferte, insa prima optiune ramane campioana Romaniei, asigura Istrati.

"Steaua ne-a facut apropouri legate de prelungire. Nu sunt in tara, revin in scurt timp si ne asezam la masa negocierilor. Vedem ce se va intampla. Giedrius e acum la 70% din potential, cand va fi la 100% va fi chiar cel mai bun. Au aparut si cateva oferte interesante.

Sa nu creada lumea ca ne-am folosit de Steaua. Vrem ca si clubul sa fie multumit, cum e si Arlauskis multumit de Steaua. Cantarim acum, vedem. Nu am ce sa spun acum, trebuie sa discutam. Telefoanele suna, dar Giedrius se simte foarte bine la Steaua, e familia lui. E iubit, apreciat, cum e normal sa fie", a spus Istrati la Look TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!