Liga 1

'ASTA e cea mai frumoasa echipa din Romania!' Unde a disparut in 15 luni DREAM TEAM-ul care trebuia sa DISTRUGA Steaua

Steaua avea toate motivele sa se teama. Asta era echipa construita s-o bata in Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2014, 20:05
Data actualizarii: Luni 22 Septembrie 2014, 20:08

Din primul 11 al Petrolului care castiga Cupa Romaniei in iunie 2013 au mai ramas acum la club doar Mustivar si Sony Alcenat. 9 dintre titularii partidei cu CFR de pe National Arena au parasit Ploiestiul! In echipa de acum a lui Multescu mai sunt doar Mustivar si Sony Alcenat, plus Geraldo Alves, indisponibil insa in finala jucata acum 15 luni.

Petrolul i-a pierdut gratis pe Hamutovski, Manasse, Guilherme si Mojica, iar pe Bokila, Hamza, Grozav, Hoban si Mustivar i-a vandut in strainatate. Chiar daca a obtinut aproape 4 milioane de euro, n-a reusit sa puna in loc decat nume. 'Lupii' s-au ridicat rar la nivelul tribunei si par sa fie in cel mai slab moment din ultimii ani.

Cosmin Contra, angajat pentru a aduce visele mari pe OZN Arena, a plecat in Spania. Razvan Lucescu n-a rezistat decat 6 luni pe banca Petrolului. Echipa de Liga pe care trebuia s-o construiasca alaturi de Mutu, Albin sau Teixeira s-a dovedit doar un bluf pe asteptari mari. Multescu ajunge pe Ilie Oana intr-o situatie confuza. Trebuie sa reconstruiasca entuziasmul lovit puternic de evenimentele neprevazute din ultima luna. Eliminarea din play-off-ul Europa League a fost doar semnul care a anuntat falimentul temporar la Petrolul.

Pe cine a vandut Petrolul din echipa care castiga Cupa Romaniei contra CFR-ului (1-0):
Bokila + Grozav - 3 milioane de euro - Terek
Hamza - 700.000 - Botev Plovdiv
Boudjemaa - 100.000 - Slavia Praga
Hoban - 100.000 - Hapoel Be'er Sheva

Unde au ajuns jucatorii care au plecat gratis:
Hamutovski - Torpedo Zhodino
Guilherme - Furth
Manasse - Gil Vicente
Mojica - Chongqing Lifan

"Asta e cea mai frumoasa echipa din Romania! Suntem mandri de baieti, speram sa construim aici o noua campioana, care sa bata Steaua la anul!"
Cosmin Contra
in iunie 2013\

Modifică setările cookies