'ASTA e cea mai frumoasa echipa din Romania!' Unde a disparut in 15 luni DREAM TEAM-ul care trebuia sa DISTRUGA Steaua

Steaua Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2014, 20:05
Data actualizarii: Luni 22 Septembrie 2014, 20:08

Steaua avea toate motivele sa se teama. Asta era echipa construita s-o bata in Romania!

Din primul 11 al Petrolului care castiga Cupa Romaniei in iunie 2013 au mai ramas acum la club doar Mustivar si Sony Alcenat. 9 dintre titularii partidei cu CFR de pe National Arena au parasit Ploiestiul! In echipa de acum a lui Multescu mai sunt doar Mustivar si Sony Alcenat, plus Geraldo Alves, indisponibil insa in finala jucata acum 15 luni.

Petrolul i-a pierdut gratis pe Hamutovski, Manasse, Guilherme si Mojica, iar pe Bokila, Hamza, Grozav, Hoban si Mustivar i-a vandut in strainatate. Chiar daca a obtinut aproape 4 milioane de euro, n-a reusit sa puna in loc decat nume. 'Lupii' s-au ridicat rar la nivelul tribunei si par sa fie in cel mai slab moment din ultimii ani.

Cosmin Contra, angajat pentru a aduce visele mari pe OZN Arena, a plecat in Spania. Razvan Lucescu n-a rezistat decat 6 luni pe banca Petrolului. Echipa de Liga pe care trebuia s-o construiasca alaturi de Mutu, Albin sau Teixeira s-a dovedit doar un bluf pe asteptari mari. Multescu ajunge pe Ilie Oana intr-o situatie confuza. Trebuie sa reconstruiasca entuziasmul lovit puternic de evenimentele neprevazute din ultima luna. Eliminarea din play-off-ul Europa League a fost doar semnul care a anuntat falimentul temporar la Petrolul.

Pe cine a vandut Petrolul din echipa care castiga Cupa Romaniei contra CFR-ului (1-0):
Bokila + Grozav - 3 milioane de euro - Terek
Hamza - 700.000 - Botev Plovdiv
Boudjemaa - 100.000 - Slavia Praga
Hoban - 100.000 - Hapoel Be'er Sheva

Unde au ajuns jucatorii care au plecat gratis:
Hamutovski - Torpedo Zhodino
Guilherme - Furth
Manasse - Gil Vicente
Mojica - Chongqing Lifan

"Asta e cea mai frumoasa echipa din Romania! Suntem mandri de baieti, speram sa construim aici o noua campioana, care sa bata Steaua la anul!"
Cosmin Contra
in iunie 2013\

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!