Steliano Filip revine în echipa lui Dinamo: "L-a luat gura pe dinainte". "Câinii" au probleme acum cu un alt jucător

steliano filip Dinamo nikolaos kainourgios Razvan Zavaleanu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 13:32
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 14:16

Steliano Filip (27 de ani) nu a mai jucat la Dinamo de la începutul lunii decembrie, însă fundașul a decis să revină asupra deciziei.

Filip a forțat un transfer în această iarnă din cauza conflictului cu suporterii, dezvăluind că a avut și o ofertă din campionatul Ungariei. Totuși, Dinamo nu a acceptat să îl lase să plece gratis, astfel că jucătorul s-a văzut nevoit să rămână la formația bucureșteană.

Steliano Filip revine în echipa lui Dinamo

După aproape trei luni, Steliano Filip este gata să joace din nou pentru Dinamo, anunță Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al clubului, care le cere fanilor "să îl reprimească cu iertare printre ei".

"Cu Steliano, am avut dreptate să nu dăm curs solicitărilor de a deveni jucător liber de contract, avem un jucător de bună valoare în lot, care va putea juca din nou. Am speranța ca suporterii dinamoviști să îl reprimeasca cu iertare printre ei și să trecem peste momentele tensionate care au existat.

Între mine și Steliano au fost momente destul de neplăcute, nu cred că lucrurile acestea trebuie să primeze. Trebuie să ne uităm către interesul echipei, aportul lui sportiv, să lăsăm lucrurile să meargă în această direcție, mă înțeleg bine cu el, se pregătește bine, este cu mintea la Dinamo. Este evident că se gândește la ce ar trebui făcut, astfel încât lucrurile să meargă mai bine, este un câine adevărat și sperăm să fie arătat pe teren.

Este conștient și regretă ce a făcut, că l-a luat gura pe dinainte, este puțin mai coleric, ce contează este faptul că este un dinamovist, cu toții suntem dinamoviști și ne dorim același lucru. Îi rog pe suporteri să îl susțină", a spus Zăvăleanu, la Radio Dinamo1948.

  • 14 meciuri are Filip în acest sezon la Dinamo

Nikolaos Kainourgios nu vrea să plece de la Dinamo

În schimb, Dinamo se confruntă acum cu o altă problemă. Nikolaos Kainourgios, jucător transferat de Mircea Rednic, în octombrie, nu intră în planurile lui Flavius Stoican, însă grecul nu are de gând să își rezilieze contractul.

"Nu poate fi în lot, nu este apreciat din punct de vedere sportiv, nu își dorește să plece, este o piatră de moară pe care o târâm de gât", a mai spus Zăvăleanu.

  • 7 meciuri a jucat  Nikolaos Kainourgios la Dinamo, ultimul pe 20 decembrie, contra Farului (0-2)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!