Flavius Stoican a dezvăluit care este situația lui Steliano Filip. Când va juca din nou pentru Dinamo

Flavius Stoican Dinamo steliano filip Superliga Steliano Filip
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 13:24
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 13:27

Steliano Filip și-a dorit să plece de la Dinamo în iarnă, dar nu a fost lăsat de conducere. Acesta și-ar fi dorit să plece gratis la o altă echipă și ar fi găsit un alt angajament în Ungaria.

Fundașul stânga s-a răzgândit, între timp, și va rămâne să pună umărul pentru salvarea clubului de la retrogradare. Flavius Stoican a confirmat că Steliano a intrat într-un program separat de pregătire și va fi la dispoziția sa în cel mai scurt timp.

”Avem nevoie de el, ne mai așteaptă cinci meciuri din sezonul regular și apoi finalele din play-out. Grupul l-a primit pe Steliano cu brațele deschise. Va avea un program separat, pentru că a pierdut foarte mult în ultima perioadă.

Atunci când el va fi apt pentru Dinamo din punct de vedere fizic și mental și Dinamo va avea nevoie de el, cu siguranță că va fi în teren. Momentan se antrenează separat de grup, pentru că vreau să-l aduc la 100% fizic și mental, ca, atunci când intră pe teren, să-i fie simțită prezența, nu să fie doar un simplu jucător”, a spus Flavius Stoican, la conferința de presă.

Steliano Filip a evoluat în 14 partide pentru Dinamo în acest sezon, iar cota sa de piață, potrivit Transfermarkt, este de 300.000 de euro.

Dinamo este pe locul 15, cu 13 puncte, la nouă puncte distanță de următoarea clasată, Gaz Metan Mediaș, cu care va juca în următoarea etapă.

Ultimele meciuri ale lui Dinamo din sezonul regulat:

Dinamo - Gaz Metan

Rapid - Dinamo

Dinamo - Sepsi

CFR Cluj - Dinamo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!