Steliano Filip, distrus după eșecul cu CS Mioveni: „Mă simt penibil! M-am săturat!” Și-a anunțat plecarea de la echipă

steliano filip CS Mioveni Dinamo Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 22:47
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 22:53

„Câinii” vor disputa barajul pentru salvarea de la retrogradare. 

Dinamo a pierdut runda a cincea din playout, 0-2 cu CS Mioveni, și a ratat șansa de a se salva direct de la retrogradare. Acest insucces l-a debusolat total pe Steliano Filip (27 ani), care a mărturisit la final că îi este rușine că gruparea din Ștefan cel Mare a ajuns în această situație. 

Steliano Filip: „Îmi este rușine să mă înjure lumea la fiecare meci!”

„Este un moment dificil. Mă simt penibil în această seară. Nu am reușit să facem ce ne-am dorit. Mă doare că am ajuns în situația asta. M-am săturat. Îmi este rușine să mă înjure lumea la fiecare meci. 

Trebuie să câștigăm barajul, să îmbunătățim jocul de la meci la meci, iar la baraj să câștigăm și să salvăm echipa asta. Până atunci, trebuie să demonstrăm că merităm să fim la acest club. 

Este foarte greu. Lipsă de valoare, nu știu, nu vreau să vorbesc. Atât eu, cât și restul echipei, ne-am făcut de rușine în această seară. Este foarte dureros și îmi este rușine. Nu credeam vreodată că o să trec pe aici... Sper de la meciul viitor să câștigăm și în final să salvăm echipa”, a declarat Steliano Filip la finalul meciului.  

Fundașul stânga al „câinilor” a explicat cum au încasat golurile băieții lui Dusan Uhrin (54 ani) și acuză că este o lipsă de concentrare, combinată cu lipsa valorii. Totodată, Filip a dezvăluit că așteaptă finalul sezonului pentru a pleca din Ștefan cel Mare. 

Steliano Filip: „Parcă este un coșmar!”

„Am luat primul gol din fază fixă, e clar, lipsă de concentrare. La al doilea gol ne-au prins. Lipsă de concentrare, de valoare. Îmi doresc să se termine odată, parcă este un coșmar. Aștept să salvăm echipa asta și să o luăm pe drumuri diferite”, a mărturisit Steliano Filip.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!