Gigi Becali Florin Cernat Mirel Radoi Liga 1

"Steaua, te fac eu campioana!" Primul transfer al lui Radoi poate decide de unul singur lupta la titlu

Un egal la Targu Mures - Otelul si rezultatul meciului de la Iasi nu mai conteaza. Primul nume de pe lista de transferuri a lui Mirel Radoi la Steaua poate fi omul decisiv in lupta la titlu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2015, 08:59
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2015, 09:32

Florin Cernat va fi pe teren in aceasta seara la meciul pe care echipa sa, Otelul, il joaca in deplasare la Targu Mures. Un egal in aceasta partida ar trimite titlul la Bucuresti, indiferent de rezultatul de la CSMS Iasi - Steaua.

Cernat este primul nume pe lista de transferuri a lui Mirel Radoi, iar evenimentele de ieri fac ca transferul sa fie tot mai aproape de realizare. Cristi Munteanu, presedintele Otelului, spunea zilele trecute ca Steaua si Dinamo sunt in cursa pentru Cernat si va avea castig de cauza echipa care ofera un contract mai bun.

Dinamo a primit ieri o veste proasta din partea Tribunalului Bucuresti, care a amanat decizia iesirii din insolventa, asa ca Europa ramane un vis interzis in Stefan cel Mare pentru inca cel putin doi ani.

In aceste conditii, Dinamo nu se va arunca la transferuri spectaculoase, pe bani multi, in campania din aceasta vara.

Florin Cernat este vazut ca un inlocuitor perfect pentru Lucian Sanmartean, omul care le-a lipsit atat de mult stelistilor in acest retur de cosmar.

"Am vorbit cu Radoi despre achizitii. El mi-a spus ca i se pare mai bun Cernat decat Teixeira.", a dezvaluit patronul Stelei, Gigi Becali.

Targu Mures - Otelul si Iasi - Steaua se joaca in aceasta seara de la ora 21:00.

Modifică setările cookies