Steaua si Armata, razboi sau pace platita? Planul incredibil al MApN daca Becali refuza sa scoata banii:

De frica Armatei, Steaua s-a ascuns dupa transee aseara in Ghencea. Numele si sigla clubului au fost interzise, spre stupoarea suporterilor veniti pe stadionul considerat "casa" de catre toti stelisti. DETALII AICI

Valeriu Argaseala se va intalni astazi cu reprezentantii Armatei sa negocieze dreptul echipei de fotbal de a folosi numele, culorile si sigla clubului Steaua.

Daca nu se intelege cu Armata, Steaua va fi obligata sa isi schimbe identitatea, conform unei decizii definitive a instantei in acest sens.

Generalii nu glumesc. Fara bani de la Gigi Becali, Armata e hotarata sa foloseasca brand-ul Stelei pentru infiintarea unei echipe in Liga a IV-a.

Florin Talpan, consilierul juridic al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a explicat pentru ProTV: "Echipa de fotbal va fi continuatoarea fostei echipe cu care CSA Steaua a castigat Cupa Campionilor si Supercupa Europei."

"Clubul sportiv al armatei si-a modificat certificatul de identitate sportiva si in momentul de fata are posibilitatea sa-si infiinteze inclusiv echipa de fotbal. Sunt convins ca si conducerea ministerului va fi de acord cu acest lucru, nu cred ca se va opune nimeni, pentru ca e vorba de clubul Steaua, totusi."

Armata cauta deja investitori pentru noua echipa: "Licentierea se va putea face catre alte companii si poate sa aduca venituri suplimentare activitatii sportive de performanta a clubului sportiv al armatei.", a mai spus Talpan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies