Steaua si Armata, razboi sau pace platita? Planul incredibil al MApN daca Becali refuza sa scoata banii:

De frica Armatei, Steaua s-a ascuns dupa transee aseara in Ghencea. Numele si sigla clubului au fost interzise, spre stupoarea suporterilor veniti pe stadionul considerat "casa" de catre toti stelisti. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Decembrie 2014, 07:45
Data actualizarii: Luni 08 Decembrie 2014, 08:05

Valeriu Argaseala se va intalni astazi cu reprezentantii Armatei sa negocieze dreptul echipei de fotbal de a folosi numele, culorile si sigla clubului Steaua.

Daca nu se intelege cu Armata, Steaua va fi obligata sa isi schimbe identitatea, conform unei decizii definitive a instantei in acest sens.

Generalii nu glumesc. Fara bani de la Gigi Becali, Armata e hotarata sa foloseasca brand-ul Stelei pentru infiintarea unei echipe in Liga a IV-a.

Florin Talpan, consilierul juridic al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a explicat pentru ProTV: "Echipa de fotbal va fi continuatoarea fostei echipe cu care CSA Steaua a castigat Cupa Campionilor si Supercupa Europei."

"Clubul sportiv al armatei si-a modificat certificatul de identitate sportiva si in momentul de fata are posibilitatea sa-si infiinteze inclusiv echipa de fotbal. Sunt convins ca si conducerea ministerului va fi de acord cu acest lucru, nu cred ca se va opune nimeni, pentru ca e vorba de clubul Steaua, totusi."

Armata cauta deja investitori pentru noua echipa: "Licentierea se va putea face catre alte companii si poate sa aduca venituri suplimentare activitatii sportive de performanta a clubului sportiv al armatei.", a mai spus Talpan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!