Superliga

Istoria s-a scris intr-o seara apocaliptica! Galca l-a depasit pe Reghe, asta e cea mai mare performanta din ultimii 20 de ani!

Steaua a incheiat turul cu o victorie, dupa un meci jucat intr-un peisaj apocaliptic. Numele si stema Stelei au fost interzise in Ghencea. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Decembrie 2014, 19:57
Data actualizarii: Duminica 07 Decembrie 2014, 20:14

Victoria nesperata cu CSMS Iasi, obtinuta in al 4-lea minut de prelungiri, a facut ca Steaua sa incheie turul campionatului cu 43 de puncte.

Aceasta este cea mai buna performanta a echipei de cand s-a trecut la sistemul de calcul cu 3 puncte pentru victorie (in urma cu 20 de ani).

"Steaua lui Galca" a depasit astfel "Steaua lui Reghecampf", care a incheiat turul sezonului 2012-13 cu 41 de puncte.

Fara adversari reali in lupta la titlu, Steaua s-a distantat astfel la 10 puncte peste principala urmaritoare, CFR Cluj, si 11 peste Petrolul Ploiesti, echipe care nu si-au jucat insa meciurile din aceasta etapa.

Atmosfera apocaliptica in Ghencea

Stema si numele Stelei au fost interzise pe stadionul Ghencea la meciul din aceasta seara.

Oficialii Stelei se intalnesc luni cu reprezentantii MAPN, iar pana atunci au luat decizia sa ascunda tot ce ar putea face trimitere catre simbolurile traditionale ale echipei.

Pe tabela electronica, stema a fost inlocuita cu un patrat negru, iar in dreptul numelui a stat scris "Gazde".

Toate bannerele de la stadion au avut stema acoperita, ca si materialele promotionale ale sponsorilor.

Pana la o eventuala solutie in urma negocierilor dintre oficialii Stelei si reprezentantii Armatei, "Steaua" ramane un nume interzis in Ghencea.

Stema Stelei a disparut si de pe echipamentele de joc ale stelistilor. Oamenii din staff-ul lui Galca au avut pe geci steme modificate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!