Steaua poate pierde atacantul dorit in echipa de Liga: "Echipe din Germania sunt interesate de el!" Cum poate pica mutarea

Steaua poate pierde atacantul dorit in echipa de Liga: "Echipe din Germania sunt interesate de el!" Cum poate pica mutarea

Steaua poate pierde printre degete un jucator

Aflat pe lista Stelei pentru un transfer in aceasta vara, Valentin Lemnaru ar putea fi ratat de liderul din Liga 1. Unul dintre golgheterii din acest sezon din Liga 1 costa 500.000 de euro, suma pe care Steaua este dispusa sa o ofere.

Are oferte din Germania

”Nu avem niciun contact cu clubul Steaua sau cu oameni care conduc clubul. Din ce stiu, comunicarea dintre patronul nostru si cel de la Steaua este intrerupta de un an si ceva. Va pot confirma insa ca sunt echipe din liga a doua din Germania interesate de jucatori cu profilul lui Lemnaru” a declarat Vlad Munteanu la Digi Sport.

Presedintele celor de la Universitatea Cluj sustine ca Lemnaru si orice alt jucator care va avea oferte va putea pleca in vara: "Suntem intr-o situație in care avem nevoie de bani, orice jucator este de vanzare. Problema noastra este ca va trebui sa gasim inlocuitor pentru Lemnaru”.

VIDEO PROTVPLUS.RO

OMS: Europa atinge pragul de 60 milioane infectări cu SARS-CoV-2, aproximativ 30% din cazurile globale
BRAT
Modifică setările cookies