Transfer surpriza la Steaua! Prepelita este dorit de Steaua Rosie Belgrad, Reghe decide in vara daca se face transferul sau nu

Transfer surpriza la Steaua! Prepelita este dorit de Steaua Rosie Belgrad, Reghe decide in vara daca se face transferul sau nu

Prepelita poate prinde un transfer la o echipa de legenda din Est.

Folosit mijlocas central, mijlocas dreapta sau fundas lateral din momentul transferului sau de la Craiova, Prepelita a suportat fara comentarii situatia si a reusit sa se joace bine de fiecare data cand a fost folosit de Reghecampf.

Stelistul a intrat in atentia celor de la Steaua Rosie Belgrad inca din iarna, insa Reghe nu a vrut sa il lase sa plece: "Mai are contract cu noi, ramane la Steaua. Inca un an, Prepelita e al Stelei. Ne bazam pe el, nu va pleca", a comentat Reghecampf la Sport.ro.

Si-au trimis impresarii la meciuri

Interesul sarbilor pentru Prepelita a revenit in actualitate, acesta fiind urmarit de scouteri la ultimele meciuri ale Stelei. “Noi doar ne-am facut treaba. Avem o colaborare cu scouterii lui Steaua Rosie, si, la rugamintea lor, am inregistrat meciurile in care Prepelita a jucat si le-am trimis in Serbia”, a declarat unul dintre scouteri pentru Fanatik.

Reghecampf are cuvantul final

Transferul lui Prepelita la Steaua Rosie urmeaza sa se faca in vara, dupa finala Cupei Romaniei, ultimul meci al sezonului pentru Steaua. Cel care decide este in primul rand Gigi Becali, cel care va cere in jur de 1 milion de euro pentru Prepelita, dar si Reghecampf. In cazul in care acesta considera ca Steaua va avea nevoie de fostul craiovean, acesta va ramane in lotul Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies