Florin Talpan csa steaua Mapn Ministerul Apararii Nationale Liga 2 Florin Talpan

Florin Talpan a divulgat ce salariu are la MApN: „Mi s-a luat din bani! Am dat din buzunar pentru copii xerox!” 

Florin Talpan și-a declarat nemulțumirea de venitul pe care-l încasează de la Ministerul Apărării Naționale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Mai 2023, 14:45
Data actualizarii: Vineri 12 Mai 2023, 14:46

Florin Talpan este cel mai aprig susținător al promovării Clubului Sportiv al Armatei Steaua în Liga 1. Juristul MapN vrea cu orice preț ca clubul din Ghencea să scape din Liga 2 la finalul sezonului. În acest sens, a anunțat că a găsit o formă juridică ce îi poate face pe elevii lui Daniel Opriță să joace în primul eșalon din vară. 

Florin Talpan acuză MApN că i s-a luat din salariu 

Recent, Florin Talpan a divulgat ce salariu încasează de la Ministerul Apărării Naționale, fără a se abține să spună că i s-a restricționat o sumă importantă de bani.  

„Până în 10.000 de lei, dar mi s-au luat din acești bani. Din anul 2000 nu am mai primit un spor pentru că am notificat Federația și i-am deranjat. Și mi-am cerut banii înapoi.

Iau 8.000 și ceva de lei. Nu merită lupta asta. Nu mă retrag pentru că e munca mea și nu vor scăpa de mine. Am dat bani din buzunar pentru taxe, copii xerox. Mă confrunt cu o problemă foarte grea la Steaua.

Contabilul șef de aici obstrucționează activitatea mea și a altora. Sunt multe taxe și marea majoritate a antrenorilor dau bani din buzunar, pentru că lui îi este frică.

Sunt taxe care sunt impuse de regulamente și trebuie achitate în termen. Îți respinge cererea, dacă nu faci asta. Dacă ești într-o funcție, mai bine pleci și lași funcția”, a declarat Florin Talpan pentru Fanatik

Florin Talpan dă în judecată FRF: „Domnul Burleanu să răspundă în fața legii!” 

O să mă vadă cineva pentru că nu se poate aşa ceva. Performanţele obţinute de mine sunt foarte mari şi trebuie văzute. Domnul Dîncu a vrut să îşi facă campanie electorală şi nu a făcut demersurile care trebuiau.

Am găsit soluţia juridică, iar în perioada următoare voi face acest lucru. Voi da în judecată Federaţia Română de Fotbal pentru că s-au creat în decursul anului prea multe abuzuri. Iar FRF ne tratează aşa… 

Noi suntem un brand. Deţinem Cupa Campionilor Europeni, palmaresul este la noi. Nu ştiu de ce se întâmplă aşa. Este posibil să cerem şi daune. S-au creat abuzuri, iar FRF trebuie să răspundă pentru ce a făcut la CSA Steaua.

Conform motivării ÎCCJ s-a stabilit că FCSB nu este continuatoarea. Cum răspunde domnul Burleanu în Liga 1 fără ca această echipă să fi fost în ligile inferioare. Să răspundă domnul Burleanu în fața legii.

Cum să câștige FCSB campionatul? Ei sunt ilegal în Liga 1. Vreau să se vadă clar că FCSB nu este continuatoarea. Să văd ce va răspunde în faţa instanţei domnul Burleanu. Cum să câştige FCSB campionatul? Această echipă nu ar trebui să aibă dreptul de a evolua în Liga 1?

Sunt profesioniste doar cluburile cu societăți pe acțiuni, însă multe cluburi erau societăți non-profit. Asta înseamnă că federația nu a ținut cont de regulament? Sunt niște probleme foarte mari. Trebuie explicat suporterilor.

Voi da în judecată Federația Română de Fotbal pentru foarte multe nereguli. Voi face în așa fel încât să nu dureze foarte mult procesul. Sunt oameni cu funcții politice în minister care trebuiau să susțină această propunere legislativă, să nu primească avize negative. Voi solicita să ne accepte federația în Liga 1 și sunt convins că voi câștiga”, a declarat Florin Talpan pentru aceeași sursă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!