"Steaua, Dinamo si CFR nu-si permit sa repete sezonul dezastruos!"

Autor: Sport.ro
Joi 09 Iulie 2009, 18:03

CINE INTRERUPE "DOMINATIA PROVINCIEI"? Ramas fara echipa, Viorel Moldovan spune ca va astepta pana la iarna! Moldovan crede ca Steaua, Dinamo si CFR vor reveni in lupta pentru titlu!

CAT REZISTA BONETTI LA DINAMO?

"Victoria cu Nantes este importanta pentru Dinamo! E bine sa castigi in amicale, dar mai bine sa castigi in oficiale! Nu stiu, nu pot sa comentez ce se spune despre Dayro Bonetti. Perioada de pregatire este cu totul altceva decat meciurile oficiale! Daca s-a ajuns sa se ia in considerare rezultatele din amicale si sa fie demis dupa amicale, nu am ce sa comentez!" a declarat Viorel Moldovan pentru Sport.ro

"Nu am fost in discutie cu Dinamo, au fost doar speculatii! Nu am ce sa mai aleg, am fost in discutii cu anumite cluburi si nu s-a ales nimic, ramane sa astept. Perioada asta sunt liber si voi vedea ce va fi de la toamna incolo! Am avut discutii de principiu cu Craiova, dar au fost si alte echipe cu care am discutat, dar nu a fost sa fie! Poate numai din cuaza mea, poate altii au ales alte solutii! Am negociat si cu Otelul si cu Brasov si U Cluj!"

CINE SE BATE LA TITLU? CINE URMEAZA DUPA CFR SI URIOZCENI?

"Va fi un campionat foarte echilibrat, raman aceleasi echipe, CFR, Dinamo, Steaua, care nu isi mai permit sa repete un sezon dezastruos, Timisoara, Urziceni, poate si Vasluiul, Rapidul, tot intre aceste echipe s-a dat lupta"

MOLDOVAN NU RATEAZA PREZENTAREA LUI BENZEMA LA SPORT.RO

"M-am uitat si la Ronaldo si la Kaka, o sa ma uit si la Benzema. E impresionat ce face Real cu transferurile acestor jucatori! Sumele cu care au fost adusi, pe timp de criza!", a mai declarat Viorel Moldovan

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies