Vezi care sunt cei 3 pusti de la echipa secunda a CFR-ului in lotul pentru primul cantonament!

Autor: Sport.ro
Joi 09 Iulie 2009, 14:16
Vezi care sunt cei 3 pusti de la echipa secunda a CFR-ului in lotul pentru primul cantonament!

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a deplasat un lot de 26 de jucatori, dintre care trei de la formatia secunda, proaspat desfiintata, pentru primul cantonament al verii, care va avea loc in statiunea austriaca Abtenau.

Antrenorul portughez a declarat ca in primul stagiu al verii va incerca sa lucreze la inchegarea relatiilor de joc din cadrul echipei.

"Cantonamentul este foarte important pentru jucatori si pentru modul in care se va suda echipa. Am luat si cativa jucatori de la echipa secunda pentru ca vreau sa-i vad la lucru si sa se obisnuiasca cu atmosfera de la lot. Nu stiu de ce s-a desfiintat formatia secunda, aici cred ca cel mai bine stiu cei din conducere", a spus Conceicao.

Mijlocasul Sergiu Bus, in varsta de 17 ani, unul dintre cei trei jucatori de la echipa a doua a "feroviarilor" care au prins lotul pentru Austria, s-a declarat norocos pentru ca a beneficiat de aceasta sansa, spre deosebire de cei mai multi dintre coechipierii sai. "Am vorbit cu cativa dintre fostii colegi de la CFR II.

Multi nu stiu ce se va intampla cu ei. Probabil cei mai valorosi vor fi imprumutati la alte echipe, iar altii se vor lasa de fotbal. Eu sunt foarte norocos ca oficialii din conducere au avut incredere in mine si sper sa nu-i dezamagesc. Ma bucur ca voi avea ocazia sa stau in camera cu Tony", a afirmat Bus.

Sergiu Bus este fratele jucatorului Universitatii Cluj, Laurentiu Bus, si spune ca acesta din urma l-a incurajat si i-a transmis ca este mandru de el.

CFR Cluj va disputa patru amicale in Austria, dupa urmatorul program: Swindon Town (duminica, 12 iulie), Slovan Liberec (miercuri, 15 iulie), Iraklis Salonic (sambata, 18 iulie) si AEK Atena (luni, 20 iulie). Delegatia va reveni la Cluj in cursul zilei de 25 iulie.

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies