"Dinamo sa ma astepte peste 10 ANI!"

Autor: Sport.ro
Joi 09 Iulie 2009, 10:30
"Dinamo sa ma astepte peste 10 ANI!"

Radu Stefan vorbeste despre cum s-a acomodat la Lazio, cum se intelege cu Razvan Lucescu si cu ce isi umple timpul liber in capitala Italiei.

"Dinamo este si va ramane mereu in sufletul meu. Sunt caine pana la moarte, dar este prea devreme sa fac pasul inapoi.

Poate peste vreo zece ani o sa revin. Dincolo de asta, nu au fost deloc discutii intre cele doua cluburi, in privinta intoarcerii mele in Romania. Am inceput ca titular, pe postul de fundas stanga, dar au aparut niste accidentari, care m-au facut sa-mi pierd locul in echipa. Acum mi-am propus sa prind un loc de titular. Mie cel mai mult imi place in centrul apararii, acolo este locul meu. Dar daca asa au considerat antrenorii, nu am avut ce sa fac. Nu am nimic cu Piturca. Intre noi nu a fost vorba de nici un conflict, asa cum s-a zvonit. Nu m-a convocat pentru ultimele meciuri, din cauza ca nu prea jucam.

Nu am fost contactat de Razvan Lucescu Important e deocamdata sa joc la echipa de club. Cred ca a venit momentul sa evoluez mai mult si apoi va veni si nationala.

Difera pregatirea fizica facuta in Italia, fata de cea din Romania. De exemplu, anul trecut a fost foarte greu pentru mine. Am alergat prin Alpi, intre Austria si Italia de mi-a venit rau, timp de 30 de zile. Nu ma mai confruntasem cu o astfel de pregatire. Si la noi este greu, dar tine mai putin. Aici este nevoie de un cantonament mai lung, deoarece campionatul nu se intrerupe deloc.

Conduce un Smart!

Nu am nici un Jaguar sau Ferrari, cum am mai auzit. Am avut un Mercedes pe care mi l-a imprumutat pentru o perioada un apropiat al lui Victor Becali, dar acum mi-am gasit masina mea preferata. Este vorba de un Smart. Ma descurc de minune cu el prin aglomeratia din Roma.

Ii inteleg pe fanii lui Dinamo.Au demonstrat dintotdeauna ca isi iubesc echipa. Se poate si mai rau insa. Aici am fost inconjurat de 300 de suporteri a lui Lazio, dupa un antrenament. Ne amenintau si ne injurau. Pana la urma ne-am impacat, dupa ce am reusit sa castigam Cupa Italiei.”, spune Stefan in click.

Coronavirus România, 4 iunie. 238 de cazuri noi de îmbolnăvire. Avertismentul autorităților
BRAT