Steaua da LOVITURA! A facut show cu Neymar si a costat 5,4 milioane de euro in 2011! Ce brazilian poate ajunge gratis la Steaua:

Autor: Sport.ro
Sambata 24 August 2013, 11:04

	Steaua da LOVITURA! A facut show cu Neymar si a costat 5,4 milioane de euro in 2011! Ce brazilian poate ajunge gratis la Steaua:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua vrea neaparat un atacant pe care sa-l aduca in aceasta vara. Cu Piovaccari ca unica solutie avand in vedere ca Nikolic este accidentat iar Mihai Costea abia a fost reprimit in lot, oficialii campioanei Romaniei incearca sa mai aduca un varf. Iar ultima solutie gasita este Ze Eduardo de la Genoa, anunta Ziua news.

Brazilianul de 26 de ani apartine de Genoa insa a fost imprumutat sezonul trecut la Siena, echipa ce a retrogradat in Serie B. Tot imprumut l-ar vrea si Steaua cu optiune de cumparare, la fel cum a fost adus si Federico Piovaccari de la Sampdoria.

Ze Eduardo a fost cumparat de Genoa in 2011 de la Santos cu 5,4 milioane de euro dupa un sezon in care a fost al doilea marcator in campionatul din Brazilia pentru Santos - a dat atunci 10 goluri, fiind depasit doar de Neymar (17 goluri).

Ze Eduardo este un jucator de picior de drept si prefera sa joace putin mai retras, ca al doilea varf. El a fost dorit si de Sporting in aceasta vara insa mutarea nu a mai avut loc.

 

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT