Steaua a pus ochii pe un jucator dupa meciul de la Cluj: "E bun, ne place, poate vine la noi la finalul sezonului!"

Autor: Sport.ro
Joi 24 Septembrie 2015, 22:56
Steaua a pus ochii pe un jucator dupa meciul de la Cluj: "E bun, ne place, poate vine la noi la finalul sezonului!"

Steaua s-a calificat in optimile Cupei Romaniei dupa victoria la limita, 1-0, cu Universitatea Cluj.

Radoi n-a venit la interviuri dupa victoria cu U Cluj. L-a lasat pe secundul Dica, cel care a aparut in fata camerelor si in momentele grele din acest sezon.

Dica a explicat motivele pentru care Steaua a trecut la sistemul 4-3-3, dar a anuntat si un posibil transfer pentru sezonul viitor.

Andreas Calcan, mijlocasul de 21 de ani al Universitatii, este detinut in co-proprietate cu Steaua, care are 30% din drepturile federative ale jucatorului.

"Am avut un meci foarte greu, am intalnit o echipa care si-a dorit mult victoria. Au incercat sa speculeze la maximum orice oportunitate. Dar eu consider ca noi le-am dat putine sanse de a marca, poate doar in prima repriza la acel contraatac."

"4-3-3 e sistemul pe care l-am folosit la ultimele meciuri. Ne doream sa aducem mai multi jucatori la finalizare. In ultimele doua partide am reusit sa marcam patru goluri.

"Am tratat foarte serios aceasta competitie, au fost putini jucatori menajati, ati vazut ca si Adi Popa, si Alex Chipciu au fost pe teren din primul minut."

"Calcan este un jucator interesant, tanar, cu o viteza buna, dar are nevoie de meciuri. Daca va face un sezon bun in Liga a II-a, poate va ajunge la Steaua sezonul viitor.", a spus Dica.

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies