'Steaua a facut cea mai buna oferta. Alegem intre ei si PSV!' Anunt de ultima ora despre noua BIJUTERIE a Romaniei.

'Steaua a facut cea mai buna oferta. Alegem intre ei si PSV!' Anunt de ultima ora despre noua BIJUTERIE a Romaniei.

Becali a inceput deja campania de achizitii!

Prima oferta clara e pentru pustiul de la Botosani, Olimpiu Morutan. Becali e gata sa-l lase inca un an in Moldova pe mijlocasul de 17 ani. Sefii de la Botosani nu stiu ce sa aleaga. Mai au o propunere clara de la PSV Eindhoven, anunta patronul Iftime.

"E posibil sa-l vindem pe Morutan la vara. Asta doar daca nu va mai putea el sa continue la Botosani, daca-l vor sapaci astia cu ofertele. Eu spun ca Morutan, daca mai sta un an la Botosani, devine un jucator important. Jucatori ca el, cu 18 ani neimpliniti, cu prima dragoste nepetrecuta, cu liceul neterminat si cu parintii in Germania pot avea probleme. Asa ca noi ne ocupam de Olimpiu sa aiba si un comportament de om mai mult decat serios. El vrea la Botosani acum.

Il vad foarte echilibrat, Leo Grozavu tine foarte mult la el, am pregatit un tratament special pentru el. Ii mai avem pe Fulop si pe Corban, ne ocupam serios de juniori. La fiecare trei zile il cauta cineva. Cele mai concrete oferte sunt de la Steaua si de la PSV. Domnul Becali a spus cati bani ne da pe el. A fost foarte intelegator, a spus ca ne da banii si il mai lasa un an la Botosani. La prima vedere, si domnul Becali l-a cotat pe Morutan la mai mult de cei 400 000 de euro pe care i-a dat pentru Man", a spus Iftime la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies