Steaua 2-0 Astra! (Stancu 7, Arman 52) Comenteaza aici!

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Mai 2010, 22:23
Steaua 2-0 Astra! (Stancu 7, Arman 52) Comenteaza aici!

Steaua a castigat cu Astra la Buzau si si ramane sigura de locul de Europa League. Asta in ciuda declaratiile patronului, care inca mai viseaza la titlu. Stancu si Arman Karamyan au marcat golurile victoriei.

Steaua a deschis scorul in minutul 7, prin Bogdan Stancu, care a preluat o centrare a lui Kapetanos in fata portii si a sutat in poarta din zece metri.

Steaua a stabilit scorul final, 2-0, in minutul 52, dupa ce Arman Karamyan a inscris cu un sut din voleu, dupa o centrare lunga venita de pe partea drepta de la Cristian Tanase.

Steaua Bucuresti: 1. Zapata - 4. Golanski, 2. Parpas, 5. Jelev, 3. Emeghara - 10. Cr. Tanase (19. Plesan '85), 8. Ov. Petre, 14. Toja, 11. Arm. Karamyan (77. Art. Karamyan '78) - 28. B. Stancu (24. Surdu '74), 9. Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichita.

Astra Ploiesti: 82. Miron - 4. Mihalache, 5. Rohat, 3. Oprsal (14. Vadrariu '46), 17. V.Sandu - 18. Stratila, 8. Takayuki, 16. V. Gheorghe (11. Gussev '57), 23. Al. Stan - 10. Cl.Tudor (15. Simao '86), 19. L.Ganea. Antrenor: Marin Barbu.
Cartonase galbene: Arm. Karamyan '17, Emeghara '79 / L. Ganea '42

Arbitri: Catalin Busi (central) - Mihai Dragos Iliescu, Florin Paunescu (asistenti) - Marian Balaci (rezerva).
Observatori: Mircea Dancu, Alexandru Crisan.
Supervizor: Vasile Avram.

La meciul disputat la Buzau au asistat aproximativ 10.000 de spectatori, printre cae s-au aflat aproximativ 50 de stelisti si 150 de sustinatori ai formatiei Astra. La partida a asistat si Stefan Iovan, secund selectionerului Romaniei, Razvan Lucescu.

Meciul s-a disputat la Buzau, deoarece Steaua a fost sanctionata cu interzicerea organizarii de jocuri pe propriul stadion pentru o etapa, dupa incidentele provocate de fani la meciul cu FC Timisoara, din etapa a XXIX-a Ligii I.

Inainte de debutul partidei, a avut loc un incident la intrarea pe stadion, in momentul in care cativa fani din Buzau nu au mai asteptat controalele corporale si au dorit sa forteze intrarea.

Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Buzau, Ciprian Ene, un suporter a folosit un spray paralizant impotriva unui steward, care a fost transportat la ambulanta pentru a primi ingrijiri medicale. Suporterul respectiv a fost retinut de jandarmi.

Un incident a avut loc si in timpul primei reprize, cand in urma unor discutii intre suporterii buzoieni ai Stelei si sustinatorii din Bucuresti ai echipe pregatite de Stoichita, fanii bucuresteni au vrut sa sara gardul spre cei din Buzau, insa au fost opriti de fortele de ordine.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT