Stoichita se teme de dezastru cu Astra: "Jucatorii sunt dezamagiti!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Mai 2010, 16:57

Stoichita si-a anuntat plecarea, insa vrea sa lase Steaua cat mai sus in clasament. Spune ca ii va fi foarte greu, mai ales ca jucatorii sunt cu moralul la pamant, dupa ratarea si ultimiului obiectiv, ocuparea locului doi.

"Ne luptam in continuare pentru ce putem lua. Nu mai depinde de noi. Daca facem ceva ca la Alba Iulia nu mai avem ce lua. Nu mai avem obiectiv. L-am ratat deja. Corect mi s-ar parea sa fim mai sus, dar pe greselile noastre s-a naruit visul nostru.

Nu cred ca se poate mai rau de atat. Am spus ca plec singur daca nu luam titlul. Discutia e incheiata.

Nu m-am suparat pe jucatori, nu exista suparare, dar i-am bagat in cantonament deja cu doua zile inainte. Nu se poate in Romania sa ii tii liberi inainte de joc.

Se simte plecarea oricariu jucator care a fost titular la Steaua. Si a lui Ghionea s-a simtit. Am incercat sa-l inlocuim. E greu cu orice echipa datorita presiunii si a atmosferei. Suntem unpic dezamagiti. remontarea psihica este cea mai importanta.

Daca am reusit sa-i remontez, ma felicit. Jucatorii si-au revenit. Doar n-o sa spalam mortu toata viata. Mergem inainte", a spus Mihai Stoichita inaintea partidei cu Astra.

Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT