Cine mai elibereaza Steaua? Vezi cum poti sa intri la Steaua - Astra!

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Mai 2010, 13:11
Cine mai elibereaza Steaua? Vezi cum poti sa intri la Steaua - Astra!

Meciul Steaua - Astra Ploiesti, din cadrul etapei a 31-a a Ligii I, care se va desfasura in aceasta seara, de la ora 20.30, pe stadionul "Gloria" din Buzau, va avea parte de masuri sporite de securitate, pentru a preveni eventualele incidente.

Pentru meciul din aceasta seara au fost mobilizati 200 de jandarmi din cadrul Inspectoratelor Buzau si Prahova. In plus, vor mai fi detasati la stadionul din Crang 80 de politisti, 20 de pompieri si 120 de agenti de la o firma de paza si protectie.

Accesul in stadion va fi permis incepand cu ora 18.30 si va fi permis doar pe baza de bilet sau abonament emis de clubul Steaua, insotit de un act de identitate. Conducerea clubului stelist a anuntat ca posesorii de abonamente emise de clubul Gloria Buzau nu vor avea accesul gratuit.

In zona stadionului, comercializarea bauturilor alcoolice va fi interzisa intre orele 19.00 si 23.00

Miercuri dimineata, la casele special amenajate in jurul stadionului s-au pus in vanzare ultimele bilete pentru meciul din aceasta seara. Cele mai multe cereri s-au inregistrat la peluze, unde pretul unui tichet este de 10 lei. La tribuna a II-a, biletele costa 15 lei, la tribuna I 20 lei, iar la tribuna I 4 lei.


 

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 iunie. Bilanțul orei 13.00: 189 de cazuri noi de îmbolnăvire
BRAT