Start de sezon perfect pentru golgheterul Ligii I! El e omul cu care vom ataca pentru Mondialul din 2014: "E bine ca suntem multi stelisti la nationala"

Raul Rusescu Romania Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Septembrie 2012, 17:15
Data actualizarii: Marti 04 Septembrie 2012, 17:40

Miercuri, ora 16.00: Romania U19 - Bulgaria U19, IN DIRECT la Sport.ro si pe www.voyo.ro

Raul Rusescu are un debut excelent de sezon. Dupa sapte etape, este golgheterul Ligii I, cu 6 reusite, si a primit in premiera si convocarea la echipa nationala.

In conditiile in care Adi Mutu lipseste de la lot, Rusescu ar putea fi o varianta pentru echipa de start a lui Piturca in partidele cu Estonia si Andorra.

"Inseamna foarte mult pentru mine ca sunt la nationala, pentru cariera mea. Ma bucur ca am ajuns aici si sper sa raman cat mai mult timp. Sunt baieti de treaba la lot, sunt fericit ca am ajuns aici. Sunt la echipa nationala pentru a da goluri, sper sa ajut echipa. Ma simt pregatit sa debutez, sunt pregatit si fizic. Ne bucura faptul ca suntem asa multi stelisti la lot, sper sa si putem sa ajutam echipa nationala", a declarat Rusescu.

Referitor la partida cu reprezentativa Estoniei, din debutul preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2014, Rusescu a spus ca nu exista o alta varianta in afara victoriei: "Stim ca Vasiliev e un jucator foarte bun la mijlocul terenului, dar noi trebuie sa ne concentram pe jocul nostru pentru a reusi. Eu cred ca suporterii vor vedea o echipa nationala cu ambitia de a castiga, pentru noi cele mai importante sunt cele trei puncte. Nu exista o alta varianta pentru noi decat sase puncte in primele doua partide. Vom da totul pe teren pentru a ne califica la turneul final, asta este obiectivul nostru".

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!