Liga 1

"Stancu si Eric au fost cei mai buni jucatori in 2010!" Esti de acord? Voteaza si tu aici!

Click aici pentru a vota cel mai bun jucator din 2010!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2010, 16:57
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2010, 17:02

Valerica Gaman si-a ales preferatii din 2010."Bogdan Stancu, de la Steaua, a avut un sezon bun, Eric de la Medias, este un jucator bun, de la Craiova nu avem cum sa intram in topurile astea, pentru ca suntem pe zece", a spus Gaman.

"Eu sper ca Otelul Galati sa castige campionatul, cu ei tin. Este o echipa frumoasa, merita sa castige. Sunt putin invidios in sensul pozitiv, pentru ca as fi dorit sa fiu si eu cu Universitatea Craiova unde sunt ei acum. Sper sa fim si noi odata acolo si trebuie sa si reusim. Eu cred ca le-am ramas datori suporterilor, si in 2011 trebuie sa castigam multe meciuri, pentru ca i-am dezamagit, mai ales in meciurile de acasa. Si eu daca eram suporter si veneam la meciuri si pierdeam acasa, aveam aceeasi reactie ca si ei. Eu cand eram suporter dupa infrangeri mai scapam si o injuratura. Asa suntem noi oltenii mai fierbinti", a mai spus Gaman.

Gaman spera sa primeasca drept cadou un transfer la o echipa din strainatate. "Nu-i mai scriu mosului, sunt mare, eu sunt si mosul, eu sunt si copilul. Totusi sper la un transfer in strainatate. Nu am pretentii, stiu ca mosul e de peste tot. Cred ca echipa care ma va dori mai mult acolo voi ajunge. Nu pot spune ce campionat mi se potriveste. Mi se potriveste cine ma doreste. Am declarat ca fara echipele din tara, vreau in strainatate. Si acum astept ceva, nu este ceva concret, dar este ceva", a mai spus Gaman.

 

Click aici pentru a vota cel mai bun jucator din 2010!

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies