"Sper ca in luna octombrie vor fi gata!" Gica Popescu a fost in inspectie pe noul Ghencea, Giulesti si Arcul de Triumf. Cum arata arenele

"Sper ca in luna octombrie vor fi gata!" Gica Popescu a fost in inspectie pe noul Ghencea, Giulesti si Arcul de Triumf. Cum arata arenele

Gica Popescu este increzator in ceea ce priveste finalizarea lucrarilor la stadioanele din capitala.

Gica Popescu a fost in inspectie la cele trei stadioane in constructie din capitala. Ghencea, Giulesti si Arcul de Triumf se afla intr-un stadiu avansat de constructii, iar Popescu este optimist in privintta finalizarii.

"In februarie 2018, cand am preluat functia de consilier al Prim Ministrului pentru EURO 2020, nu se batuse vreun tarus la vreunul din cele trei stadioane: Ghencea, Giulesti, Arcul de Triumf. Ieri am facut o vizita pe toate cele trei arene destinate competitiei devenite intre timp, din pacate, EURO 2021. Ele nu vor disparea dupa turneul European, ci vor ramane aici spre folosirea lor de catre echipele din fotbalul romanesc. M-am bucurat sa vad ca lucrurile stau bine. Fotografiile o demonstreaza. Sigur, dupa instituirea starii de urgenta, operatiunile au incetinit. 

Inaintea acelui moment datorat bataliei cu inamicul numit COVID-19, se lucra in trei schimburi. De exemplu, cel putin la Ghencea si la Arcul de Triumf, in acest moment se putea incepe montarea gazonului. Cu reprogramarea competitiei pentru anul viitor si cu dificultatile ivite din instituirea starii de urgenta, aceste operatiuni au fost amanate. Chiar si asa, sper ca in luna octombrie cele trei stadioane vor fi gata. Sa ne revedem sanatosi.", a scris Gica Popescu pe pagina sa de Facebook.

Gica Popescu este membru al Genratiei de Aur si a jucat doua sezoane pentru Barcelona, intre 1995 si 1997. In tara a a jucat pentru Craiova, Steaua si Dinamo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies