Sotia lui Ekeng ajunge marti in Romania! Trupul neinsufletit al jucatorului va fi depus joi in Stefan cel Mare!

Sotia lui Ekeng ajunge marti in Romania! Trupul neinsufletit al jucatorului va fi depus joi in Stefan cel Mare!

Citeste aici: PRIMELE REZULTATE ale autopsiei: Motivul decesului lui Ekeng!

Medicii legisti au efectat azi autopsia lui Parick Ekeng, insa mai au de asteptat pentru rezultatul testelor biologice, care vor stabili daca decesul jucatorului a fost influentat de consumul anumitor substante.

Trupul jucatorului va ramane la INML pana miercuri seara, iar joi dimineata va fi depus la stadionul Dinamo, anunta Digi.

Sotia jucatorului va ajunge marti in Romania, si va fi asteptata la aeroport de suporterii lui Dinamo, oficiali ai clubului si de Essombe, mai scrie sursa citata.

Medicul legist Abdo Salem a tras primele concluzii dupa autopsia de azi. "Am constatat inima mai mare chiar si pentru un sportiv. (...) Aceasta hipertrofie predispune la tulburări de ritm si stop cardiac. A avut o problemă cardiaca - aceasta a fost cauza decesului".

Salem a spus ca sunt asteptate si rezultatele analizelor. "Prima parte am făcut-o. Acum asteptam analizele laboratoarelor sa ne trimita rezultatele. Daca nu era nevoie de ele nu le prelevam. Avem nevoie si de aceste rezultate", a explicat medicul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies