Liga 1

SOS, mai au un Alibec! Transformarea lui Florinel Coman la Steaua si de ce risca sa se piarda. Becali: "Stiti ce face la antrenamente?"

Gigi Becali l-a trecut pe Denis Alibec la potentiale pierderi si spune ca de acum doar timpul va putea rezolva problemele pe care le are atacantul.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Martie 2018, 10:53
Data actualizarii: Joi 22 Martie 2018, 11:00

Pe langa Alibec, un alt fotbalist al Stelei, in care Becali, Dica, dar si fanii isi puneau mari sperante, risca sa o ia pe cai gresite.

Este vorba despre Florinel Coman, fotbalist transferat cu o suma importanta de bani, de peste 2 milioane de euro, insa care pana acum nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

Becali a vorbit fara perdea despre ce se intampla cu tanarul atacant, spunand ca acesta este intre codasi atunci cand vine vorba de efortul depus.

"Coman alearga 7 kilometri la antrenament si restul alearga 9 kilometri. Toti alearga de la 8 in sus, el alearga 7. Coman e mai mare talent ca Man si Morutan, dar daca nu e capabil, asta e. M-am inselat", a spus Becali la Digi.

"(...) Coman e posibil sa nu faca nimic, dar Man? Sunt sigur ca iau pe el de la 30-40 de milioane in sus", a adaugat Latifundiarul din Pipera.

CITESTE SI

Modifică setările cookies