SOS, mai au un Alibec! Transformarea lui Florinel Coman la Steaua si de ce risca sa se piarda. Becali: "Stiti ce face la antrenamente?"

SOS, mai au un Alibec! Transformarea lui Florinel Coman la Steaua si de ce risca sa se piarda. Becali: "Stiti ce face la antrenamente?"

Gigi Becali l-a trecut pe Denis Alibec la potentiale pierderi si spune ca de acum doar timpul va putea rezolva problemele pe care le are atacantul.

Pe langa Alibec, un alt fotbalist al Stelei, in care Becali, Dica, dar si fanii isi puneau mari sperante, risca sa o ia pe cai gresite.

Este vorba despre Florinel Coman, fotbalist transferat cu o suma importanta de bani, de peste 2 milioane de euro, insa care pana acum nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

Becali a vorbit fara perdea despre ce se intampla cu tanarul atacant, spunand ca acesta este intre codasi atunci cand vine vorba de efortul depus.

"Coman alearga 7 kilometri la antrenament si restul alearga 9 kilometri. Toti alearga de la 8 in sus, el alearga 7. Coman e mai mare talent ca Man si Morutan, dar daca nu e capabil, asta e. M-am inselat", a spus Becali la Digi.

"(...) Coman e posibil sa nu faca nimic, dar Man? Sunt sigur ca iau pe el de la 30-40 de milioane in sus", a adaugat Latifundiarul din Pipera.

VIDEO PROTVPLUS.RO

OMS consideră puţin probabil ca pandemia de Covid-19 să se încheie anul acesta
BRAT

Modifică setările cookies