"Ce-i poti face unui om care nu intelege ca e mare?" Becali recunoaste ca a dat gres in incercarea de a-l revitaliza pe Alibec. Singura salvare a atacantului

"Ce-i poti face unui om care nu intelege ca e mare?" Becali recunoaste ca a dat gres in incercarea de a-l revitaliza pe Alibec. Singura salvare a atacantului

Gigi Becali, patronul Stelei, e sigur: "Alibec isi va schimba comportamentul doar cand va ajunge la o echipa mare".

Becali a incercat sa-l revitalizeze pe Denis Alibec, insa toate incercarile sale par sa fi dat gres. Patronul stelist l-a laudat, apoi l-a criticat, insa niciuna dintre metodele sale nu a functionat.

Acum, Becali s-a resemnat: "Ce-i poti face unui om care nu intelege ca e mare talent si ca se poate pierde? Nu mai sper ca il pot educa. Eu nu sunt adeptul psihologilor. Las timpul sa rezolve problema", a spus Becali la Digisport.

Latifundiarul din Pipera spune ca singura si ultima sansa a lui Alibec este ca el singur sa constinentizeze ca, la 27 de ani, nu va mai avea multe trenuri de prins. Acesta este sigur ca Alibec s-ar comporta altfel daca ar ajunge la o echipa mai mare decat Steaua.

"Daca noi castigam campionatul si jucam in Champions League, iar el bifeaza 6 meciuri, atunci va veni din nou o echipa ca Bordeaux sa dea 6 milioane de euro pe el. Eu astept sa imi iasa mie afacerea. Au vrut englezii sa dea doua milioane pentru un imprumut. El, cand va ajunge la o echipa mare, nu se mai poate comporta ca la Steaua", a mai spus Becali.

Alibec a marcat un singur gol in acest sezon al Ligii I.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Două trenuri s-au ciocnit în Cehia. Sunt cel puțin doi morți și peste 40 de răniți
BRAT
Modifică setările cookies