Sorin Cârțu: „Dacă vorbeam cu Gigi, asta îi spuneam” Jucătorul alungat de Becali merge la Craiova

Alexandru Cretu FCSB Universitatea Craiova Superliga Sorin Cârțu: „Dacă vorbeam cu Gigi, asta îi spuneam” Jucătorul alungat de Becali merge la Craiova
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 20:40
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 20:49

Alexandru Crețu va rămâne în Liga 1, urmând să semneze cu Universitatea Craiova. 

După greșeala cu Rapid, când a deviat mingea în piciorul lui Vinicius și l-a forțat pe brazilian să fie autorul unui autogol, viitorul lui Alexandru Crețu (29 ani) la FCSB s-a sfârșit. Becali i-a reziliat contractul înainte ca Edi Iordănescu să vină la echipă, chiar dacă antrenorul și-l dorea în continuare. De această situație a profitat Universitatea Craiova, care l-a convins să vină în Bănie.  

Cârțu: „Sunt primul antrenor care l-a pus să joace mijlocaș central”
 

„Vreau să aștept comunicatul clubului, să-l pună pe site, dar în principiu e rezolvat. Și Lyes Houri, după mine sunt două transferuri bune. 

  • Sorin Cârțu: „Dacă vorbeam cu Gigi, asta îi spuneam” Jucătorul alungat de Becali merge la Craiova

Pe Crețu îl știu bine, l-am prins câteva etape la Poli Iași. Sunt primul antrenor care l-a pus să joace mijlocaș central, i-am zis ca nu are ce sa caute fundaș central sau fundaș dreapta.

Când l-am văzut la FCSB fundaș central, dacă aveam o discuție amicală cu Gigi, îi spuneam că nu e locul lui acolo, pentru că are niște deconectări care te pot taxa într-un meci. Un meci îți poate juca acolo. De asta i-am spus, bagă-te la mijloc.

Este un jucător căruia trebuie să îi explici clar ce vrei. Cu Islanda a avut o poziționare greșită”, a declarat Sorin Cărțu la Digi Sport. 

Alexandru Crețu a fost primul transfer pe care Gigi Becali l-a perfectat în această vară. Văzut ca pe un salvator al apărării, jucătorul a bifat doar 7 meciuri în tricoul roș-albastru.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!