Universitatea Craiova - Beer Sheva play-off conference league Sorin Cartu Universitatea Craiova Superliga

Sorin Cârțu, mesaj pentru Universitatea Craiova: „Este cel mai important moment din istorie”. Ce a transmis președintele oltenilor

Universitatea Craiova se va duela cu Beer Sheva în play-off-ul Conference League. Partida poate fi urmărită LIVE TEXT joi, de la 20:30, pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 20:26
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 20:29

Universitatea Craiova s-a calificat în play-off-ul Conference League cu Mirel Rădoi pe bancă. Oltenii pierduseră primul meci din dubla manșă cu Zorya (0-1), însă fostul selecționer a reușit să întoarcă scorul pe stadionul "Ion Oblemenco" (3-0) și să treacă de ucraineni.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a evidențiat faptul că o calificare în grupele Conference League este un moment deosebit de important pentru formația din Bănie. 

Cârțu: „Totul se realizează cu ajutorul conducerii tehnice și jucătorilor”

„Este cel mai important moment al Universității Craiova și nu doar din sezonul acesta, ci din tot istoricul echipei din 2013 încoace. Totul se realizează cu ajutorul conducerii tehnice și jucătorilor, care trebuie să conștientizeze fiecare secundă din această dublă. Putem să facem niște lucruri deosebite, dacă se realizează această responsabilizare.

Consider că șansele sunt 50-50, având în vedere că forțele sunt apropiate. Ei joacă într-un fel o șansă la gloria sportivă și financiară, toate sunt în avantajul lor. Știu că tot sacrificiul din aceste două partide va fi răsplătit, dar nu doar asta trebuie să îi ghideze. Este cea mai mare performanță pe care ar putea să o facă în această perioadă. Suntem aproape și trebuie să vedem că se dă absolut totul pentru a rezolva acest lucru.”, au fost cuvintele lui Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.

Universitatea Craiova - Beer Sheva | LIVE TEXT joi, de la 20:30

Mirel Rădoi a pășit cu dreptul în partida retur cu Zorya, din turul al treilea preliminar Conference League, câștigată de olteni cu 3-0 pe "Ion Oblemenco", primul meci pe banca tehnică a Craiovei pentru fostul selecționer. Universitatea pierduse în tur (0-1), însă, a trecut mai departe cu 3-1 la general.

Oltenii au evoluat bine și în turul doi preliminar. Cu Laszlo Balint ca principal, Craiova a remizat în Albania cu Vllaznia 1-1 și a câștigat la scor de neprezentare meciul de acasă (3-0).

Modifică setările cookies