Romania U21 Florin Bratu FRF Fotbal intern

Florin Bratu a reacționat în urma demiterii: „Pe site-ul FRF se mai fac greșeli!” Ce a spus fostul selecționer al României U21

Florin Bratu a reacționat cu privire la demiterea sa din postura de selecționer al reprezentativei U21.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 18:21
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 18:18

Florin Bratu a preluat naționala under-21 în urmă cu un an. Fostul internațional român ar fi semnat un contract pe doi ani, însă, reacționând cu privire la demiterea sa din postul de selecționer, a evidențiat faptul că a a avut, de fapt, o înțelegere pe un singur an, urmând să existe o prelungire pe încă unul.

Bratu: „S-a greșit atunci”

„Pe site-ul FRF se mai fac și greșeli. S-a greșit atunci. Eu îți promit că iți trimit, pentru mâine, ca să le arăți telespectatorilor. Așa a fost înțelegerea (n.r. - contract pe un an, deși turneul final e peste doi ani), a fost pe un an, după care trebuia să se semneze un act adițional, cu acordul comisiei tehnice.

Înțelegi? Asta a fost. Cum să fiu de probă? Nu de probă. În România nu se semnează cu niciun antrenor pe mai mult de un an, crede-mă, chiar și la echipele de club sunt puțini

Nu a fost vorba de amicale, de rezultate proaste, pentru că eu nu am avut ca obiectiv rezultatele, ci să văd cât mai mulți jucători, să creez o echipă, pentru ca, ulterior, dacă semnam prelungirea, să creez un nucleu. Am văzut 43 de jucători în 8 meciuri, ceea ce nu e puțin. Astea au fost datele problemei. Nu s-a mai prelungit contractul.”, au fost cuvintele lui Florin Bratu, conform Digi Sport.

Florin Bratu, la naționala U21 a României

Prezentat oficial drept noul selecționer al reprezentativei under-21 a României, Florin Bratu a strâns doar opt meciuri, dintre care doar două victorii. Fostul internațional a a fost înfrânt de patru ori și a remizat cu naționala în două situații: în debutul său cu Georgia U21 (1-1) și cu Morocco U20 (2-2).

Modifică setările cookies