Gaz Metan Medias ilie poenaru Liga 1 Superliga

Situație critică la un club din Liga 1! Riscă să se destrame până la reluarea campionatului

Restanțele salariale au ajuns la cinci luni, iar jucătorii și-au pierdut răbdarea înaintea reluării campionatului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 08:27
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 08:27

Gaz Metan Mediaș traversează o perioadă critică și riscă să se destrame până la reluarea Ligii 1.

Probleme mari la Gaz Metan Mediaș

Jucătorii și antrenorii celor de la Gaz Metan vor ajunge din nou la restanțe salariale de cinci luni, în ciuda faptului că, la 29 decembrie, Primăria Mediaș a decis să vireze o sumă de bani către club. 

Pe lângă restanțe, situația de la Mediaș a devenit și mai tensionată după ce președintele Valentin Iordănescu, un apropiat al jucătorilor, a decis să demisioneze în această săptămână. Site-ul suporterilor medieșeni, gazisti.ro, susține că echipa riscă să rămână fără jucători și antrenori până la reluarea Ligii 1.

Din dorința de a lămuri lucrurile, jucătorii lui Gaz Metan au cerut ca la antrenamentul de marți să fie prezent primarul orașului sau directorul general al Romgaz. În plus, aproximativ 13 jucători, mulți dintre ei titulari, dar și antrenorul Ilie Poenaru ar fi hotărâți să își depună memoriu pentru a deveni liberi de contract.

Ilie Poenaru speră totuși ca Valentin Iordănescu să revină asupra deciziei și să îi convingă pe jucătorii Mediașului să rămână la echipă.

"Nu era nevoie de așa ceva, nu el este vinovatul la tot ce se întâmplă, toți greșim în viața asta și nu este normal să plătească doar unul. Nu cred că trebuia să se ajungă aici. Clubul, echipa avea nevoie de altceva, nu de demisia lui Vali, care sper să revină asupra ei sau cei care decid să nu i-o accepte și să ne unim cu toții, să strângem rândurile și aici mă refer la toți cei care comentează pe site și pe pagina de Facebook, își dau cu părerea despre tot și toate, inclusiv de cum să conduci un club, de jucători și tactică. 

Haideți să lăsăm răutățile astea care nu fac bine nimănui și să venim la stadion, să nu mai comentăm de acasă, să susținem echipa pentru că este tot ce a mai ramas în acest orășel. Să ne unim, să fim mai buni și să punem umărul cu toții să ridicăm acest club acolo unde îi este locul, în primele 6, pentru că Mediaș reprezintă ceva în fotbalul românesc.

În momentul de față, jucătorii sunt afectați. Nu sunt de acord că Vali și-a dat demisia și sincer îți spun că ei au înțeles altceva prin demisia lui Vali. Faptul că a plecat Vali, omul în care mai credeam și aveam o speranță că ne rezolvă problemele, lucrurile sunt clare, nu mai este cale de ieșire, ne paște falimentul, asta cred jucătorii în acest moment. Gândul lor este să plece, să devină liberi de contract, eu am discuții interminabile cu ei să-i fac să înțeleagă că nu este așa", a declarat Ilie Poenaru, pentru sursa citată.

După 21 de etape, Gaz Metan Mediaș ocupă locul 13 în Liga 1, cu 20 de puncte. În primul meci din 2022, echipa lui Ilie Poenaru va înfrunta UTA Arad, în deplasare, duminică, 23 ianuarie, de la 17:00.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!