Fotbal intern

Le-au alimentat conturile! Jucătorii echipei din Liga 1 care au primit un salariu restant chiar înainte de Revelion

Gaz Metan Mediaș este în criză financiară.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 08:20
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 09:30

Clubul nu are bani ca să își achite jucătorii, iar restanțele au ajuns la a cincea lună. Totuși, lucrurile par să se îndrepte către normal, cel puțin pentru moment. Pe 29 decembrie, jucătorii au primit primul salariu din ultimele cinci luni. Ilie Poenaru, antrenorul ”furat” de la codașa Academica Clinceni a făcut anunțul, după ce s-a plâns, de multe ori, de problemele financiare de la echipă care îl împiedică să aibe rezultatele sportive dorite.

"Înainte de meciul cu Craiova, factorii locali s-au întâlnit la o discuție, mă refer la Primărie, Romgaz și conducerea noastră și au avut o discuție referitoare la continuitate și la viața acestei echipe. Și se pare că lucrurile intră pe făgașul normal, în sensul că Primăria a virat deja către club o sumă de bani. Deja jucătorii au primit aseară (n.r.: pe 29 decembrie) un salariu.

Avem asigurări și din partea Romgazului și din partea Primăriei că, din luna ianuarie, nu vor mai fi problemele pe care le-am întâlnit la combinat. Nu se vor rezolva toate dintr-odată, pentru că sunt probleme destul de măricele, dar avem asigurări că se vor rezolva problemele și că vom avea liniște", a spus Ilie Poenaru la Digi Sport.

Modifică setările cookies