FC Arges Alexandru Isfan CS Mioveni transferuri vara Superliga

Situația lui Alexandru Ișfan, clarificată în totalitate: „Fotbalistul este 100% al nostru”

Argeș l-a achiziționat în totalitate pe Alexandru Ișfan.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 14:29
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 14:27

În 2021, CS Mioveni l-a cedat pe Ișfan la FC Argeș, însă piteștenii au plătit doar 45% din transfer. Acum, conducerea a emis un comunicat în care a primarul Cristian Gentea a anunțat că s-au plătit toți banii pe fotbalistul născut la Mioveni.

„Mijlocașul Alexandru Ișfan este în totalitate jucătorul grupării din Trivale. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a anunțat în această dimineață că FC Argeș a ajuns la un acord cu CS Mioveni pentru cumpărarea procentelor deținute de clubul galben-verde.”, se arată în comunicatul emis pe pagina oficială.

Ce a spus primarul din Pitești despre Ișfan

„O veste bună pentru suporterii echipei FC Argeș: Alex Ișfan este 100% al nostru!

Ne dorim să continue seria evoluțiilor foarte bune din acest debut de campionat și să construim o echipă puternică la Pitești!”, au fost cuvintele primarului extrase din comunicat.

Alexandru Ișfan, la Argeș

Ișfan mai are contract cu gruparea piteșteană până la finalul lunii iunie 2024. Cotat la 600.000 euro, conform site-urilor de specialitate, mijlocașul central în vârstă de 22 de ani a bifat 46 de apariții pentru FC Argeș, a înscris șase goluri și a reușit să paseze decisiv în trei stiuații. Doar două cartonașe galbene a acumulat Ișfan de-a lungul perioadei petrecute pentru clubul din Trivale.

Ișfan a mai evoluat la Unirea Bâscov și CS Mioveni. La ultima echipă, tânărul a participat în 62 de meciuri, unde a marcat de șase ori și a oferit două assisturi. Un singur cartonaș galben i-a fost arătat fotbalistului la Mioveni.

Modifică setările cookies