Antonio Semedo FC Vaslui Steaua Superliga

Semedo la Vaslui? "Am negociat cu Gigi Becali!"

Antonio Semedo ar putea ajunge la FC Vaslui, echipa la care a fost la un pas sa se transfere inca de iarna trecuta, cand Becali si Porumboiu cazusera de acord pentru schimbul cu N'Doye.

â–ºCernea: "Steaua, cel mai frumos moment al carierei! Sper sa ia titlul la anul!"

â–ºGoe la PAO, iar Pepe, Cesinha, Bozovic si "Van Basten", 99% la Steaua?

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Iunie 2009, 17:52
Data actualizarii: Vineri 26 Iunie 2009, 18:56

Transferul a cazut atunci, insa a revenit in aceasta vara in discutiile dintre cei doi finantatori. Ei nu au ajuns inca la un acord, Semedo fiind plecat in Porugalia pentru nunta lui Dani de la CFR, acolo unde va fi prezent si Iuliu Muresan cu care va avea o discutie pentru o revenire in Gruia.

"Orice discutii care apar intre oamenii din fotbal sunt date ca stiri, nu e vina mea ca se spune ca ne-am inteles pentru Semedo. Oricum, atunci cand vrei ceva, trebuie sa nu te arati prea interesat. Am avut doar o discutie cu patronul Stelei si nimic mai mult. Vom mai face si alte transferuri, veti vedea." a spus Porumboiu la gsptv. 

SEMEDO DA, TIAGO NU!

Despre portughezul Tiago, Porumboiu spune ca nu se afla in vizorul lui intrucat FC Vaslui are mijlocasi mult mai buni."Tiago? Unde sa joace? Pai, nu ar avea loc de Ghencev si de Ljubinkovici. Pentru sezonul viitor avem obiective marete, dar preferam sa mergem mai piano, asa cum au facut altii, de au dat cu pianul in tot". a mai spus Porumboiu.

Gigi Becali a hotarat ca Semedo sa nu mai revina din vacanta la Steaua, fiind complet dezamagit de performantele jucatorului in Ghencea. Acesta a declarat public despre Semedo ca este "cel mai prost transfer facut de el vreodata". Pretul pentru care portughezul paraseste Steaua este de 300.000 de euro, de el fiind interesat si Iuliu Muresan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies