SEDINTA pe teren! Miriuta i-a strans pe jucatori la finalul meciului: "Ne-a spus cateva lucruri!" Ce au spus Hanca si Filip dupa meci
Sambata 30 Septembrie 2017, 22:31

SEDINTA pe teren! Miriuta i-a strans pe jucatori la finalul meciului: "Ne-a spus cateva lucruri!" Ce au spus Hanca si Filip dupa meci

Dinamo 1-1 Astra / Vasile Miriuta a obtinut primul punct de la venirea la Dinamo insa echipa este in afara locurilor de playoff si nu a castigat niciun meci in luna septembrie.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

"Mi-as fi dorit sa castigam cele 3 partide dar se pare ca nu am putut mai multe. Trecem printr-un moment dificil. Avem acum o pauza, speram sa fie de bun augur si sa ne revenim si sa castigam puncte pentru ca avem mare nevoie.

E normal ca fanii nu sunt multumim, ei ne sustin mereu si trebuie sa obtinem si victorii" a spus Steliano Filip la finalul partidei.

"Din pacate nu reusim sa castigam. Speram sa avem evolutii mai bune pentru suporteri pe viitor" a spus Hanca. El nu a dorit sa dezvaluie ce le-a spus Vasile Miriuta la finalul partidei - antrenorul lui Dinamo i-a strans pe jucatori la finalul meciului chiar pe teren pentru o sedinta.

"Am vorbit cu Mister, ne-a spus cateva lucruri, dar acestea raman intre noi" a spus Hanca dupa partida. Jucatorul lui Dinamo a vorbit si despre convocarea la echipa nationala.

"Sper sa le rasplatesc increderea celor de la echipa nationala. Eu o sa joc oriunde imi spune antrenorul, atunci cand mi se da o sansa incerc sa profit de ea" a mai spus Hanca. "Nu vreau sa comentez decizia" a spus Filip despre faptul ca nu a fost convocat.Alegeri în Turcia. Opoziţia denunţă tentative de fraudă electorală