Steaua Claudiu Keseru Lucian Sanmartean Superliga

Secretul celui mai LETAL cuplu din Liga I: Cum au facut Keseru si Sanmartean 29 goluri impreuna! Dezvaluirile golgeterului Stelei

Cu 10 goluri in Liga I si 16 in toate competitiile, Keseru stie cui trebuie sa ii multumeasca.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2014, 09:29
Data actualizarii: Luni 22 Septembrie 2014, 09:29

"Cred ca e a 6-a pasa de gol pe care mi-o da Sanmartean", a declarat Keseru dupa meciul cu Petrolul. Keseru a dat golul 2 al Stelei de pe Ilie Oana si se lupta cu Tade de la CFR si Tamuz de la Petrolul pentru titlul de golgeter. "Nu ma obsedeaza asta", spune atacantul Stelei, care a marcat 16 goluri in toate competitile in acest sezon.

"Nu ma consider favorit, pentru ca eu depind de ceilalti jucatori. Noi, atacantii, daca nu suntem serviti, nu suntem periculosi.", mai spune Keseru, si cata dreptate are. Sanmartean este in acest sezon cel mai bun pasator decisiv.

Mijlocasul Stelei are 8 pase de gol date anul asta in toate competitiile, dar si trei goluri marcate. In total, Sanmartean a participat la 11 goluri marcate de Steaua.

Keseru are pe langa cele 16 goluri si doua pase decisive, contribuind la 18 goluri in acest sezon. Cei doi, un cuplu letal in Liga I, sunt prieteni buni si in afara terenului, iar Keseru a studiat modul in care Sanmartean paseaza, ca sa se pozitioneze cat mai bine in fazele cheie de joc.

"Are el niste pase in anumite zone, eu incerc sa tin cont de acest lucru. Ne intelegem bine si in afara terenului.", a spus Keseru dupa meci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!