Multescu se ia de Razvan dupa infrangerea cu Steaua: "Am cazut fizic! Noi am jucat ofensiv, si o echipa de pe strada se apara!"

Gigi Multescu Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 23:28
Data actualizarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 23:37

Petrolul 2-3 Steaua | Multescu a gasit vinovatul pentru infrangerea cu Steaua: Razvan Lucescu!

Antrenorul Petrolului e nemultumit de pregatirea fizica pe care a facut-o Lucescu si de stilul imprimat echipei. De asemenea, Multescu se ia de oamenii din club, pe care ii acuza ca l-au informat gresit. Satli l-a impresionat si ar fi vrut sa joace cu el titular.

"Cred ca meritam mai mult, am avut atitudine buna, pozitiva, am dominat perioade lungi de timp Steaua. Am incercat sa pregatesc meciul cat mai bine. A fost greu in cateva zile sa schimb mare lucru, dar chiar i-am depasit in multe momente. Am respectat fotbalul, suporterii, am incercat sa atacam. Avem mari carente de pregatire fizica, am cazut pe final.

Satli a fost extraordinar azi, informatiile pe care le-am primit au fost eronate si nu am putut sa aliniez echipa corecta. Nu i-am cunoscut asa bine pe jucatori. Si o echipa de pe strada paote sa se apere, noi astazi am atacat, i-am dominat pe acesti jucatori cu multe campionate in spate", a spus Multescu la Look TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!