Lucian Sanmartean Steaua Liga 1

Se uita la Steaua si nu-i vine sa creada! Sanmartean, despre cea mai mare problema a Stelei pe acest final de sezon:

Cand a plecat Sanmartean, Steaua avea un avans de 13 puncte peste ASA Targu Mures

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 20:28
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 20:41

Lui Sanmartean nu ii vine sa creada in ce situatie a ajuns Steaua la doar patru luni dupa ce a lasat-o pentru farmecul banilor de la arabi.

Fostul magician al Stelei nu crede ca Galca este vinovat pentru criza prin care trece echipa. Transferurile si lipsa de pasiune a jucatorilor pot ingropa Steaua pe acest final de sezon.

"Cand am plecat de la Steaua, care avea atatea puncte avans (13), nu ma gandeam ca exista o echipa din Liga I care sa ne puna probleme. Imi pare rau pentru Steaua. Nu credeam ca se va ajunge aici, la ce jucatori de calitate are. Steaua si-a pierdut placerea de a juca, de a castiga."

"Echipa a pierdut pe axul central multi jucatori importanti, iar cei care au venit mai au nevoie de timp. Cand am plecat, am lasat echipa intr-un moment bun, era liniste, dar acum nu mai e asa."

"La Steaua sunt probleme mari si de alt ordin. La echipa este multa presiune si dupa mai multe meciuri slabe, e greu sa rezisti."

"Costel Galca a avut o multime de probleme. Este un antrenor extraordinar si a facut ca lucrurile sa mearga bine. Este un tip sociabil si inteligent. Povestile care apar nu fac bine nimanui, cu atat mai putin unui antrenor care s-a luptat si a muncit.", a spus Sanmartean la LookTV.

Modifică setările cookies