Ovidiu Burca Dinamo ion parcalab Superliga Ovidiu Burcă

Se pregătește plecarea lui Ovidiu Burcă de la Dinamo? ”Am auzit și eu”

Dinamo nu-și revine în campionat, unde nu a mai câștigat din luna august.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 09:00
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 09:00

Înainte de meciul cu Poli Iași, Ion Pârcălab (81 de ani), fostul mare jucător din ”Ștefan cel Mare”, a venit cu o variantă neaștepteată. Ovidiu Burcă ar urma să plece de la echipă.

Versiunea lansată de Pârcălab vine după ce Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a oferit asigurări că Burcă va rămâne un ”punct fix” la echipa sa.

Ovidiu Burcă a preluat Dinamo în vara anului 2022, după retrogradarea echipei, și a reușit să promoveze în Superligă după un baraj disputat cu FC Argeș. Până acum, antrenorul de 43 de ani a strâns 51 de meciuri pe banca echipei „roș-albe” (19 victorii, 13 rezultate de egalitate și 19 înfrângeri).

Ovidiu Burcă ar urma să plece de la Dinamo

„Sper că ne vom reveni măcar puţin, dar lotul este slăbuţ, n-avem ce să facem. Trebuie aduşi câţiva jucători ca să nu avem emoţii cu retrogradarea la anul. Probabil că s-a greşit campania (n.r.- de transferuri) în vară.

Am auzit şi eu că ar pleca Burcă, dar cine ar fi dispus să vină acum la Dinamo? Aşa s-a auzit, da. (n.r. - demiterea antrenorului e iminentă). Ce să facă? Un antrenor e ţinut de rezultate. Atât timp cât a pierdut patru-cinci meciuri la rând, ce să mai facă? 

Iar acum are meci greu cu Iaşiul! E o echipă periculoasă, să vedeţi ce meci greu va fi”, a spus Ion Pârcălab, potrivit GSP.ro.

Dinamo, penultima în Superliga României

Dinamo a ajuns la opt înfrângeri în 13 etape în Superligă și este pe penultimul loc, cu nouă puncte. ”Câinii” au și cel mai slab atac din campionat (opt goluri marcate) dar și cea mai slabă apărare (24 de goluri primite, la egalitate cu FCU Craiova).

În următoarea etapă, Dinamo va juca pe teren propriu cu Poli Iași, iar apoi vor urma două meciuri la Oradea, cu FC Bihor în Cupa României și cu UTA Arad în Superligă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!