Se pregateste o noua schimbare la Rapid! Massone a ajuns in tara si vrea clubul. Primul om pe care il va angaja

Rapidistii nu au liniste. Preluarea clubului de catre Valerii Moraru e contestata de Massone. Italianul are documente si asteapta o decizie favorabila din partea justitiei.

Omul de afaceri e sigur ca va fi sef in Giulesti. Prima masura pe care o va lua va fi reangajarea lui Nae Manea. Presedintele a fost instiintat ca nu mai e nevoie de el si inlocuit cu Nicolae Stanciu. Manea a refuzat sa semneze preavizul de incetare a contractului, dar pe Moraru n-a putut sa-l impresioneze.

"Din pacate, trebuie sa spun ca nu reusesc sa lucrez pentru club. Sper ca situatia se va rezolva in cel mai scurt timp. Totul e foarte clar. Exista un contract, al meu, avocatii spun ca este valabil. Am initiat toate procesele, atat civile, cat si penale, pentru a dovedi care e realitatea.

Cred in justitia romana, dar e nevoie de timp pentru un rezultat, din pacate. Moraru face pe proprietarul de club fara a fi proprietar. Camera de Comert nu a inregistrat contractul dansului. In fiecare zi ma suna prietenii, var si eu ca in club nu intra bani", a spus Massone.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rămași fără angajați în plin sezon, patronii de pe litoral dau vina pe români: ”Lumea nu mai vrea să muncească”
BRAT
Modifică setările cookies