"M-am simtit umilit! UMILIT!" Frauda la bilete, investitii mincinoase si demisii in lant. Imaginea dezastrului la Rapid 

Nae Manea a prezentat imaginea dezastrului din Giulesti in direct la Sport.ro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Septembrie 2014, 11:59
Data actualizarii: Joi 04 Septembrie 2014, 12:01

Pus sub preaviz de patronul Moraru, Manea spune ca si pe Ganea il asteapta demiterea din Giulesti. Primul rezultat prost ar putea fi si ultimul meci pentru antrenorul Rapidului.

"Inca 30 de zile, cat am preavizul, sunt la datorie. S-au numit oameni care, culmea, eu i-am adus la club, care nu vor binele Rapidului, din cate vad eu. A venit un domn, Butoi, fost la Chiajna, care anul trecut stim foarte bine ce a facut ca sa lase Rapidul in Divizia B, omul de incredere, consilierul acestui domn Moraru... Ei nu stiu de fapt ce probleme au intampinat cu licentierea in Liga II, dar am reusit-o, asa, mana aia de oameni, sa ne descurcam. A venit a doua abatere fata de mine, in momentul in care s-a vazut cu actiunile. Atunci m-a chemat si mi-a zis ca imi ofera o suma de bani sa plec. Eu i-am zis "iti dau dublu sa pleci tu"."

"Eu, ca un rapidist vechi, cunoscut de toata lumea, ii incurc. Am adus o firma care sa tina contabilizarea biletelor, sa nu se mai faca fraude, nu e de acord cu ea. Atunci vrei sa ne intoarcem la vechile obiceiuri? Plus alte lucruri care, eu va spun, nu imi dau incredere... Le-a promis jucatorilor ca atunci cand preia, cu 500.000 va plati trei salarii jucatorilor. Unde sunt banii aia?"

"Ai promis ca salvezi clubul, cum il salvezi?"

Recent, Moraru a adus trei straini la Rapid, Luis Filipe Gomes Almeida, de la Sporting B, Saifeddine Alami Bazza si pe David Azin. Manea il acuza ca a incalcat cateva reguli de la club prin aceste mutari.

"Nimeni nu stie cine l-a adus pe ultimul jucator transferat. Banuiesc ca e adus de ei. Dar discutia a fost sa nu platim niciun comision. Acest jucator vine din Liga a III-a, vine imprumut si trebuie sa platim si un comision de 5000. Lucru care s-a discutat ca nu se accepta... eh, acum... Eu i-am spus lui Moraru, "nu am nimic cu tine, pentru ca eu am fost cel care te-a adus. Sa nu crezi ca trag sa raman de la Rapid. Plec cu fruntea sus pentru ca am facut ceva, tu momentan nu ai facut nimic. Vad ca faci valuri sa dai oameni afara care au muncit pentru echipa asta, pentru clubul asta. Fa-ti echipa ta, cu Butoi, cu cine vrei...". I-am spus "plec de aici cand vei veni cu o garantie bancara si bagi in clubul Rapid, atunci plec singur fara pretentii. Daca ti se pare ca salariul meu e prea mare, puteai sa vii sa-mi spui ca imi dai 200, 300, 500 si atunci, in conditiile alea, ramaneam la Rapid. Pentru ca, spre deosebire de tine, am alta afectiune pentru club". Ai promis ca salvezi clubul, cum il salvezi?"

"Sunt doua cai de atac, la doamna Andronache, la judecatorul fizic. Daca prejudiciez imaginea clubului, sa ma schimbe. Ei au motivat ca eu si Lucian Ionescu suntem platiti ca PFA, persoana fizica. Stiti ce inseamna? Ca nu platesc ei taxele catre stat, ci tot noi. Tot un bine le facem.", a mai declarat Manea la Sport.ro

"Pe Ganea il asteapta la trecatoare"

"Pe Ganea il asteapta la trecatoare. La primul esec sau primul semiesec pleaca. Si aici se face o mare greseala. Nimeni nu ii dadea nicio sansa Rapidului la inceput. Nu mai stiu ce are in cap domnul Moraru. Cred cu toata taria in salvarea de la retrogradare, daca lucrurile sunt normale. Nu poti sa pui un antrenor doua etape si sa ii ceri sa faca 100 de puncte."

"Bomba va fi pusa la Rapid cand nu suntem noi aici. Sunt mahnit si m-am simtit umilit de cum au procedat oamenii astia cu mine. Umilit! Eu cred ca merit. Sa nu creada cineva vreodata ca am stat la Rapid pentru bani, ca am acte doveditoare care arata cati bani am castigat la Rapid."

CITESTE SI

Modifică setările cookies