Liga 1

Se pregătește o curățenie generală la CFR Cluj: „Nu văd cum astupi o altfel această gaură neagră!”

CFR Cluj nu a avut un sezon european prea grozav.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 00:06
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 00:30

Campioana României vrea să redreseze situația, astfel că iarna aceasta ar putea aduce o serie de schimbări. Venirea lui Cristi Balaj în conducerea echipei a dus la o schimbare de strategie, iar lotul va suferi modificări în iarnă.

Florin Prunea este de părere că vor fi schimbări masive la CFR în iarnă, pentru a se regla bugetul echipei, dar și pentru a se redresa din punct de vedere sportiv.

Mai este o problemă la CFR. După gaura asta financiară care se preconizează și care este de ordinul milioanelor de euro, din ce am înțeles de la conducătorii de acolo, la iarnă, va urma o epurare masivă, pentru că eu nu văd, sincer, cum să astupi această gaură neagră de acolo. Vorbim despre un buget la o echipă cu salarii de 500 de mii de euro pe lună, cu tot cu taxe, poate chiar mai mult. Cu siguranță, e un buget de 15 milioane de euro acolo. Sunt 30 și ceva de oameni, vedeți ce lot are CFR-ul.

A spus-o și Cristi Balaj (n.r. președintele lui CFR Cluj) și de asta zic că la iarnă cred că sita va cerne puțin la CFR și nu vor mai ține cum țin acum două echipe, chiar trei”, a spus Florin Prunea, la ProSport.

Modifică setările cookies