MM Stoica face un anunț important la FCSB: ”Ei vor fi perdanții”

Mihai Stoica FCSB Superliga Elias Charalambous, Mihai Stoica / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 08:24
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 08:24

FCSB pregătește o campanie impresionantă de achiziții în această vară.

Până acum, FCSB i-a transferat pe David Kiki (30 de ani) și Daniel Popa (28 de ani), dar Gigi Becali are și alte nume pe listă pentru această perioadă de mercato.

Noua campioană a României a încercat să dea câteva lovituri pe piața transferurilor în această perioadă, dar s-a lovit de pretențiile exagerate din partea jucătorilor doriți, lasă de înțeles Mihai Stoica, managerul general al echipei.

Mihai Stoica: ”Ei vor fi perdanții”

Oficialul FCSB-ului consideră că jucătorii care încearcă să-i forțeze mâna lui Gigi Becali vor fi ”perdanții”, deoarece campioana este acoperită pe majoritatea posturilor.

„Până la urmă, perdanții vor fi jucătorii care cer sume mari, pentru că nu le vor primi și vor rămâne la echipele la care sunt, pe salariile pe care le au și pe care noi le știm. Noi nu stăm în ploaie. Deloc! Nouă nu ne-a plecat decât Ovidiu Popescu și de venit au venit Edjouma, Musi, Kiki și Popa.

Noi nu stăm rău! Ovidiu Popescu, căruia îi mulțumim pentru activitatea pe care a depus-o la noi, nu mai era un obișnuit în primul ”11”. Noi, din ”11”-le de bază, n-am pierdut niciun jucător. Am câștigat concurență pe post, unde jucătorii stăteau liniștiți. Exemplul este fundașul stânga, unde era doar Risto (n.r. - Radunovic)”, a spus MM Stoica, la OrangeSport.

Gigi Becali a anunțat recent că a făcut o ofertă pentru Louis Munteanu (21 de ani), care a ”rupt plasele” în sezonul precedent la Farul Constanța. Atacantul român aparține de Fiorentina, iar patronul de la FCSB este gata să ofere nu mai puțin de 1,2 milioane de euro în schimbul său.

Doar că, în ultimele trei săptămâni, reprezentanții campioanei României nu au primit un răspuns concret din partea grupării toscane, astfel că există șanse mari ca mutarea să pice.

FCSB, în această perioadă de mercato

Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)

Veniri - Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!