Scrisoarea pe care Bourceanu le-a trimis-o turcilor: "Vreau casa, masina, bilete de avion si bonusuri!" Ce salariu le-a cerut pentru a semna imediat cu Trabzon:

Autor: Sport.ro
Vineri 31 Ianuarie 2014, 16:16

	Scrisoarea pe care Bourceanu le-a trimis-o turcilor: "Vreau casa, masina, bilete de avion si bonusuri!" Ce salariu le-a cerut pentru a semna imediat cu Trabzon:

"Transferul se face doar prin intermediul managerului meu, Ana Maria Reghecampf. Nu ii luati in seama pe Victor si Giovanni Becali, nu lucrez cu astfel de oameni", le-a spus Bourceanu turcilor.

Bourceanu e la cateva ore de transferul la Trabzonspor. Jucatorul isi negociaza ultimele detalii contractuale si le-a transmis turcilor ca mutarea nu se poate face decat prin intermediul impresarului sau, Ana Maria Prodan.

Sotia lui Laurentiu Reghecampf a anuntat ca daca va pica acest transfer, capitanul Stelei va ajunge in aceasta primavara in Qatar, de unde tocmai a primit o oferta foarte avantajoasa.

Iata scrisoarea pe care le-a trimis-o Bourceanu oficialilor de la Trabzonspor:

"Buna ziua, domnule. Va scriu acest email pentru a putea finaliza discutiile. Incerc sa va explic situatia pentru ultima data."

"Sunt dispus sa vin la echipa dumneavoastra doar in aceste conditii: 4 ani de contract, salariu net de 800.000 de euro pe an, toate bonusurile trecute in contract, casa, masina, doua bilete de avion pentru mine si familia mea. Iar dupa fiecare sezon, salariul sa creasca cu 50.000 de euro."

"Nu ma intereseaza de Victor si Giovanni Becali, nu lucrez cu astfel de oameni.
Eu am managerul meu, Ana Maria Reghecampf, iar daca vreti sa finalizam negocierile, le veti finaliza doar cu mine si cu ea."

"Nu inteleg de ce acesti oameni vorbesc in locul meu, si va spun numai minciuni. Am inteles ca Steaua Bucuresti e dispusa sa ma vanda pentru 1,4 milioane de euro."

"Daca puteti sa platiti acesti bani, voi fi bucuros sa joc pentru clubul dumneavoastra. Sper ca totul sa fie ok. Pastram legatura prin intermediul managerului meu Ana Maria Reghecampf.", le-a scris capitanul Stelei oficialilor de la Trabzon.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies