Scenariul PERFECT pentru Romania! Craiova, Dinamo si Steaua se vor lupta pentru titlu! Performanta FABULOASA din Europa

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Aprilie 2014, 11:04

	Scenariul PERFECT pentru Romania! Craiova, Dinamo si Steaua se vor lupta pentru titlu! Performanta FABULOASA din Europa

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Craiova a ramas cu o singura echipa, care are sanse foarte mari sa promoveze in Liga 1. Primarul orasului, Olguta Vasilescu este convinsa ca in doi echipa sa este gata sa se bata pentru titlu.

„Nu neaparat de actuala postura de lider sunt multumita, ci o sa fiu multumita atunci cand această echipă se va bate la titlul de campioana. Eu zic ca in doi ani se va intampla asta”, a spus Olguta.

Daca promisiunea ei se adevereste atunci Steaua, Dinamo si Craiova se vor bate pentru titlu. Ultima data cand se intampla acest lucru, fotbalul romanesc a trecut prin cea mai buna perioada. In perioada 1983-1986, Craiova a fost prima echipa din Romania care a ajuns in semifinala Cupei UEFA. Dinamo reusea sa mearga pana in semifinalele Cupei Campionilor in 1984, unde a fost eliminata de Liverpool. Iar in 1986, Steaua a castigat Cupa Campionilor, in finala de vis cu Barcelona.

Care sunt conditiile pentru care cele trei echipe sa se bata pentru titlu.

1. Promisiunea facauta de Olguta trebuie sa se indeplineasca. Craiova este aproape de promovare, chiar dupa primul an. Cea mai cunoscata situtatie a unei echipe care a promovat este cea a lui Nottingham Forrest, care in doar trei ani a promovat, a castigat titlul si apoi Cupa Campionilor Europeni.

2. Steaua investeste in jucatori tineri si chiar daca patronul si managerul se afla dupa gratii, e greu de crezut ca echipa nu se va bate pentru titlu in urmatorii ani.

3. Dinamo are nevoie de inca un partener pentru Ionut Negoita. Momentan, patronul investeste mai mult in jucatorii tineri, asa ca in doi-trei ani echipa s-ar putea bate din nou pentru titlu.

INSP: Tot ce trebuie să știm despre noul coronavirus. Simptomele infecției și ce sunt, de fapt, contacții direcți
BRAT

Modifică setările cookies